1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC'Lİ SPORCU TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI'NDA!
KKTC'Lİ SPORCU TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI'NDA!

KKTC'Lİ SPORCU TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI'NDA!

Büyük gurur!

A+A-

Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası’na hazırlanan Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı’nın, Almanya’da oynayacağı Süper Kupa turnuvasında, gururumuz İbrahim Yavuz da yer alacak

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca: “Başarılarını Kıbrıs adasının çok ötesine taşıyan takımımız, tüm ülkenin gururu oldu, sportif anlamda da önemli bir misyon üstlendi. Takımımız içerisinde yer alan sporcularımızı milli formayla da görmek, hepimizi ayrıca sevindiriyor"

Milli sporcu İbrahim Yavuz, “Bu gururu ailem olarak gördüğüm sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum” dedi

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın yıldızı İbrahim Yavuz, Türkiye A Milli Takımı formasıyla Avrupa’daki Süper Kupa’da gururumuz olmaya hazırlanıyor.

Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası’na hazırlanan Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı’nın, Almanya’da oynayacağı Süper Kupa turnuvası kadrosuna seçilen İbrahim Yavuz, bu önemli organizasyon öncesinde Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesini ziyaret etti.

İbrahim Yavuz, 1-8 Temmuz tarihleri arasında İstanbul'da yer alacak hazırlık kampına katılacak, ardından 9-14 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek turnuva için milli takımla birlikte Almanya’ya gidecek.

‘Aile’den tam destek

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı kampı öncesinde Kuzey Kıbrıs Turkcell’i ziyaret eden başarılı sporcu İbrahim Yavuz, “Bu gururu ailem olarak gördüğüm sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca da ziyaretten duyduğu sevinci dile getirerek, “Sporcularımız hem takımımızla hem de bireysel başarıları ile dünyadaki yüzümüz, sesimiz, yüreğimiz oluyor. Bu başarılarını her zaman takdir ediyor, onlarla gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Ziyarete Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sedat Hacımehmet, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, Kurumsal İletişim Müdürü Serenay Yalçınkaya ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı İdari Menajeri Haluk Taşkınçay katıldı.

“Önemli bir misyon”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Türkiye A Milli Takımı’na seçilen İbrahim Yavuz’u tebrik etti. Karaatmaca, Yavuz’un başarılarının yıl içerisinde takıma yansıdığını belirterek, aynı üstün performansını milli takım formasıyla da sürdüreceğine inandığını belirtti.

“Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız bizim tüm Turkcell ailemizle birlikte en önemli sosyal sorumluluk odağımızdır” diyen Karaatmaca, takımdaki tüm sporcuların desteği ve takdiri hak ettiğini dile getirdi.

Karaatmaca, “Başarılarını Kıbrıs adasının çok ötesine taşıyan takımımız, tüm ülkenin gururu oldu, sportif anlamda da önemli bir misyon üstlendi. Takımımız içerisinde yer alan sporcularımızı milli formayla da görmek, hepimizi ayrıca sevindiriyor” diye konuştu.

Aybars Karaatmaca oyuncu İbrahim Yavuz’a, üzerinde “Kuzey Kıbrıs Turkcell Seninle Gurur Duyuyor” yazılı bir anı T-Shirt’ü de hediye etti.

“Şampiyon olarak dönmek istiyorum”

İbrahim Yavuz da tüm Turkcell ailesine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Bu gururu ailem olarak gördüğüm sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

“16 yaşında, takımımızın kaptanı Emir abi sayesinde bu sporla tanıştım, 13 yıldır da Tekerlekli Sandalye Basketbolu oynuyorum” diyen İbrahim, sözlerini şöyle sürdürdü:

“13 yıldır Kuzey Kıbrıs Turkcell takımındayım. Bu spora başladıktan 1 sene sonra Türkiye Genç Milli Takımı'na seçildim ve 4 yıl orada oynadım. Kulübümle kazandığım 1 Süper Lig 3'üncülüğüm ve Avrupa kupalarında da derecelerim mevcut. Avrupa kupalarında en iyi 5 oyuncudan biri (All Star) oldum ve ödül aldım. 2014 yılında ise Türkiye A Milli Takımı’na seçildim ve Güney Kore'de yapılan Dünya Şampiyonası'nda takımla dünya 3'üncüsü olduk. Bu sene  28 Ağustos ayındaki Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyoruz. 25 kişi ile başlayan seçme kampımız şu an 14'e indirildi ama kadro 12 kişi olduğundan 2 kişi daha elenecek. Ben de bu 12 kişi arasına tekrardan girmek için çok çalışarak elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Umarım yine başaracağım. Hem ülkemi, hem Türkiye’yi temsil etme mutluluğunu yaşamak istiyorum. Avrupa Şampiyonası'ndan şampiyon bir sporcu olarak adaya dönmek en önemli hedefim. Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesine her zaman yanımda olarak bana destek verdikleri için teşekkür ediyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.