1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC’YE BİLGİSAYAR DESTEKLİ EĞİTİM MODÜLÜ
KKTC’YE BİLGİSAYAR DESTEKLİ EĞİTİM MODÜLÜ

KKTC’YE BİLGİSAYAR DESTEKLİ EĞİTİM MODÜLÜ

KKTC’YE BİLGİSAYAR DESTEKLİ EĞİTİM MODÜLÜ

A+A-

Türkiye Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Genel Müdürlüğü’ne, eğitim faaliyetlerinde kullanılan Bilgisayar Destekli Eğitim Modülü (BİDEM ) hibe etti.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, hibe, Polis Genel Müdürlüğü ile Türkiye Emniyet Genel Müdürlüğü arasındaki eğitim ve işbirliği kapsamında yapıldı.

Türkiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’na bağlı TADOC Akademisinin Eğitim faaliyetlerinde kullandığı BİDEM, Yeniceköy Polis Okulu Müdürlüğü’ne hibe edildi.

Açıklamada, sistem içerisinde toplam 62 eğitim modülü bulunduğu ve modüllerin genel polis eğitimi konuları ile narkotik ve kaçakçılık birimlerine yönelik olduğu ifade edildi.

Sistem kurulumu ve tanıtımının Türkiye Emniyet Genel Müdürlüğü’nden ülkeye gelen iki görevli tarafından Yeniceköy Polis Okulu Müdürlüğü’nde yapıldığı belirtilen açıklamaya göre, sistemde bulunan programların tanıtımı Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, İlçe Polis Müdürleri ve PGM Bölüm Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Söz konusu eğitim modülleri geliştirilip, ülke mevzuatına uyarlandıktan sonra tüm polis mensuplarının eğitimden faydalanması amaçlanıyor.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.