1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC'YE ÇALIŞMAK İÇİN GELDİ ANCAK...
KKTC'YE ÇALIŞMAK İÇİN GELDİ ANCAK...

KKTC'YE ÇALIŞMAK İÇİN GELDİ ANCAK...

KKTC'ye çalışmak için gelmişti ancak;

A+A-

 

Ercan Havalimanı’nda üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunan zanlı Ö.Ç. teminata bağlanmak üzere dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mehmet Sevinç mesele ile ilgili olguları aktardı.

Sevinç, 3 Ocak tarihinde Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yapan zanlı Ö.Ç’nin üzerine narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi ile arama yapıldığını, yapılan aramada zanlının tasarrufunda toplam ağırlığı 4 gram 841 miligram olan hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildiğini söyledi.

Zor, zanlının gönüllü ifade verdiğini, KKTC’ye çalışmak için geldiğini söylediğini belirterek, zanlının verdiği ifadenin teyit ve tekzibinin yapılacağını belirtti. Sevinç, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirterek mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını önerdi.

Yargıç Meltem Dündar, zanlının ilerde görüşülecek davalarında hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanmasına, 1000 TL nakdi ve KKTC vatandaşı bir kefilin 30 bin TL kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.