1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC'YE GEÇERKEN YAKAYI ELE VERDİ...
KKTC'YE GEÇERKEN YAKAYI ELE VERDİ...

KKTC'YE GEÇERKEN YAKAYI ELE VERDİ...

17 DANAYI GÖRÜNCE HERKES ŞOK OLDU...

A+A-

Güney'de Bodamya’dan aldığı 17 danayı Kuzey'e geçirirken yakalanan ve büyük şok yaşayan zanlı, önce suçunu kabul etti sonra inkara kalkıştı.

Akıncılar polisinin aldığı bir ihbar üzerine gerçekleştirdiği operasyonda Taşkın Güneş isimli şahsın aracında yaptığı aramada Güney Kıbrıs’tan kaçak bir şekilde getirildiği düşünülen 17 dana buldu. Polise yakalandığı esnada neye uğradığını şaşıran ve suçunu itiraf eden zanlı, polisteki sorgusunda ise inkâr etti. Hayvan kaçakçılığı suçlaması ile gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Polis, zanlı Taşkın Güneş’in polise gelen ihbar üzerine takip edildiğini ve Bodamya köyünden almış olduğu düşünülen 17 adet dana ile tespit edildiğini söyledi. Polis zanlının gönüllü ifade vermediğini ancak tutuklandığı esnada itiraf etmesine rağmen daha sonra ifade vermekten vazgeçip kabul etmediğini belirtti. 

Zanlının gümrüksüz mal tasarrufu suçundan methaldar olduğunu, yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığını belirten polis, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme hakkında soruşturma yürütülen zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.


Diyalog

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.