1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. KKTC’YE GELMESİNE EŞİ KARŞI ÇIKINCA KATLİAM YAPIP...
KKTC’YE GELMESİNE EŞİ KARŞI ÇIKINCA KATLİAM YAPIP...

KKTC’YE GELMESİNE EŞİ KARŞI ÇIKINCA KATLİAM YAPIP...

KKTC’YE GELMESİNE EŞİ KARŞI ÇIKINCA KATLİAM YAPIP...

A+A-

KARS’ın Selim İlçesine bağlı Oluklu Köyü’nde eşi ve 2 küçük çocuğunu pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar eden 24 yaşındaki Bilal Durmuş’un çalışmak için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gitmek için eşi ile tartıştıktan sonra katliam yaptığı ileri sürüldü.

Selim İlçesine bağlı Oluklu Köyündeki olay dün saat 17.00’de meydana geldi. Selim’e 30 kilometre uzaklıktaki 300 haneli yaklaşık 2 bin nüfuslu Oluklu Köyünde yazın tarlada, kışın batı illerine giderek inşaatlarda çalışan evli ve iki çocuk babası Bilal Durmuş, KKTC’ye çalışmaya gitmeye karar verdi. İddiaya göre eşi 23 yaşındaki Özlem buna karşı çıkınca aralarında tartışma çıktı. Eşine sinirlenen Özlem Durmuş, 2 çocuğunu alarak karanlıkta evden ayrıldı. 
 
Babası ve dedesi ile birlikte aynı evde yaşayan Bilal Durmuş ise iddiaya göre evde bulunan pompalı tüfeği alarak eşi Özlem, çocukları 3 yaşındaki Hüseyin ve 1 yaşındaki Hanife’yi köyün 2 kilometre kadar dışında buldu ve başlarına ateş ederek öldürdü. Durmuş, aynı tüfekle yol ortasında intihar etti. 
 
Köylülerden Tamer Bulut, Kars Havalimanı’ndan otomobille köye dönerken yoldaki cesetleri gördü. Gördüğü manzara karşasında şoke olan Bulut, cep telefonu ile muhtarı arayarak haberi verdi. Bu sırada Mardin’de bulunan muhtar da durumu Jandarmaya bildirdi. Başlarından vurulan 4 kişinin cesetleri, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 
 
Cesetleri ilk fark eden Tamer Bulut, "Havalimanından misafirlerimi alıp köye getiriyordum. Köye yakın çift şeritli yolun sol tarafında bir şeyler gördüm. Giden araçlardan yere birşey düştüğünü sandım. Yanlarından geçerken dikkatli baktığımda 2’si çocuk 4 kişinin kanlar içinde yattığını gördüm. Hepsi ölmüştü. Cep telefonu ile muhtarı aradım. Sonra jandarma geldi. Bilal’in bunu neden yaptığını bilmiyorum. Bilal evde babası, dedesi, eşi ve iki çocuğu ile birlikte yaşıyordu" dedi.
 
Öte yandan komşuları, Bilal Durmuş’un son zamanlarda KKTC’ye çalışmak için gitmek istediğini ama buna eşinin razı olmadığını, tartışmanın bu nedenle çıktığını iddia ettiler.
DHA
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.