1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC’Yİ KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR KORUMAYA KARARLIYIZ
KKTC’Yİ KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR KORUMAYA KARARLIYIZ

KKTC’Yİ KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR KORUMAYA KARARLIYIZ

“.. Ulu Önder Atatürk’e Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Kahraman Türk halkına şükranlarımızı sunar...”

A+A-

 

TMT MÜCAHİTLER DERNEĞİ: “TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN TEMEL İLKELERİ DIŞ GÜÇLERİN YÖNLENDİRMESİYLE SİNSİ VE KASITLI BİÇİMDE SULANDIRILMAYA ÇALIŞILIYOR”

TBK GAZİLER DERNEĞİ: “KKTC’Yİ KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR KORUMAYA KARARLIYIZ”

EMEKLİ MÜCAHİTLER DERNEĞİ: “ÇİRKİN OYUNLAR TÜRKİYE’Yİ BÖLEMEZ, PARÇALAYAMAZ VE YOK EDEMEZ”

KARADENİZ KÜLTÜR DERNEĞİ: “TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN 91. YILDÖNÜMÜNE ULAŞMANIN SEVİNCİ VE GURURU İÇİNDEYİZ”

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Genel Başkanı Yılmaz Bora, Türkiye Cumhuriyeti’nin Türk Ulusu’nu çağdaş ülkeler düzeyine ulaştırdığını, dayandığı ilkelerle ve yarattığı dünya görüşüyle birçok ülkeye, özellikle de Kıbrıs Türk halkına esin kaynağı olduğunu kaydetti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerinin, dış güçlerin yönlendirmesiyle sinsi ve kasıtlı biçimde sulandırılmaya çalışıldığın ifade eden Bora, “Türkiye Cumhuriyeti’ne yapılacak bir saldırının Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni de temelinden sarsacağı kesindir” dedi.

29 Ekim Cumhuriyeti Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Bora, mesajında şunlara yer verdi:

“Anavatan gençliğinin ve tüm halkının Türkiye Cumhuriyeti’ne bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de kararlılıkla sahip çıkacağına olan sonsuz inancımızla, Ulu Önder Atatürk’e Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Kahraman Türk halkına şükranlarımızı sunar, halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarız.”

IŞIK

Türk Barış Kuvvetleri (T.B.K.) Gaziler Derneği Genel Başkanı Hacı Işık KKTC’yi, Türkiye’nin etkin ve filli garantisini ve Türk askerinin güvencesini ortadan kaldıracak hiçbir taviz vermeyeceklerini kaydederek, “KKTC’yi kanımızın son damlasına kadar korumaya kararlıyız” dedi.

T.B.K. Genel Bakanı Işık 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, “Cumhuriyetin kazanımlarını ilelebet korumaya çalışmak ve bugünün coşkusunu nesilden nesile aktarmak sorumluluğumuzdur” ifadesine yer vererek, “Cumhuriyet’in ilanının 91’inci yıldönümünü kutladıklarını” belirtti.

DİREKTÖR

Emekli Mücahitler Derneği Başkanı Mehmet Salih Direktör gün nedeniyle yayınladığı mesajda, çirkin oyunların Türkiye’yi bölemeyeceğini, parçalayamayacağını ve yok edemeyeceğini kaydederek, “Anavatanla omuz omuza, tüm kurum ve kuruluşlarımızla her zamankinden daha fazla birliktelik ve beraberlik içinde hareket edelim” çağrısında bulundu.

Direktör, “Takdire şayan fedakarlıkla kurulan cumhuriyeti yaşatmak için Atamızın ilkelerinden ayrılmayalım” dedi.

BÜYÜKYILMAZ

KKTC Karadeniz Kültür Derneği Genel Başkanı Turan Büyükyılmaz gün nedeniyle yayımladığı mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 91. yıldönümüne ulaşmanın sevinci ve gururu içindeyiz” diyerek cumhuriyetin Türk ulusuna en yakışan yönetim biçimi olduğunu kaydetti.

Büyükyılmaz, mesajında “KKTC Karadeniz Kültür Derneği olarak Türk halkının Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz” ifadesine yer verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.