1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC'Yİ SARSAN BİR YENİ TECAVÜZ SKANDALI DAHA!
KKTC'Yİ SARSAN BİR YENİ TECAVÜZ SKANDALI DAHA!

KKTC'Yİ SARSAN BİR YENİ TECAVÜZ SKANDALI DAHA!

Gemikonağı... Lefkoşa... Göçmenköy...

A+A-

 

15 yaşındaki kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen bir kişi tutuklandı, aynı kız çocuğuna tecavüz ettiği iddia edilen bir kişi de aranıyor

Gazimağusa’ya bağlı köylerden birinde yaşam süren 15 yaşındaki Ş.Ş., isimli kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen 23 yaşındaki A.V., isimli bir kişi polis tarafından tutuklandı, küçük kıza geçtiğimiz yıl tecavüz ettiği iddia edilen bir kişi de aranmaya başladı.

“Kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girdiği” iddialarının ortaya çıkmasının ardından A.V’yi gözaltına alan polis, ifadesine başvurduğu küçük kızın “Bana 2013 yılında İ.D., isimli şahıs Lefkoşa ve Göçmenköy’de tecavüz etti” demesi üzerine adı geçen kişiyi de aramaya başladı.

Küçük kızı yasal vasisinin izni olmadan Gemikonağı’na götürerek orada cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen A.V., aleyhine başlatılan soruşturma nedeniyle dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi Yargıç Hasan Dağlı’nın huzuruna çıkarılarak hakkında 3 günlük tutukluluk emri alındı.
İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Ahmet Özlemler, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Geçitkale Polis Karakolu’nda görev yapan polis memuru Veysel Durmuş’u tanık olarak dinletti.

Tanık polis, 19 Temmuz 2014 tarihinde saat 01.30’da Gemikonağı’nda sakin A.V’nin 15 yaşındaki Ş.Ş’yi yasal vasisi olan C.Ş’den izinsiz olarak Gemikonağı köyüne götürdüğünü söyledi.
Zanlının Ş.Ş’yi yasal vasisinden izinsiz olarak alıkoyduğunu anlatan polis memuru, zanlının müşteki kız çocuğuyla cinsel ilişkiye de girdiğini öne sürdü.

Müşteki kız çocuğu Ş.Ş’nin 2013 yılında İ.D isimli bir şahsın kendisine Lefkoşa ve Göçmenköy’de tecavüzde bulunduğu şikâyeti de yaptığını belirten Veysel Durmuş, söz konusu İ.D’nin de arandığını dile getirdi.

Zanlının gönüllü ifade verdiğini ifade eden Veysel Durmuş, alınması gereken ifadeler, bulunması gereken bir şahıs olduğunu ve zanlının verdiği gönüllü ifadenin teyit ve tekzibinin yapılması gerektiğini dile getirdi.

Tanık polis, mahkemeden soruşturmanın selameti açısından zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Hasan Dağlı, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını emretti.

Kıbrıs

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.