1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC'Yİ SARSAN İDDİA!
KKTC'Yİ SARSAN İDDİA!

KKTC'Yİ SARSAN İDDİA!

KKTC bu iddia ile çalkalanıyor!

A+A-

Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif’in Akdoğan’da ‘Nat Restorant’ sahibi Hüseyin Bekler’i darp ettiği iddia edildi

Alışılmışın dışında yaşanan olayları duymaya alıştığımız ülkemizde bu da oldu. Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif’in,  Akdoğan’da bulunan ‘Nat Restorant’ın işletmecisi olan Hüseyin Bekler’i dövdüğü öğrenildi.

Esnaf Bekler, konu ile ilgili olarak detaylı açıklama yapmaktan çekindi. Belediye Başkanı’ndan çekindiği için açıklama yapmaktan kaçındığı görülen Hüseyin Bekler’in ‘neden açıklama yapmıyorsunuz?’ şeklindeki soruya, “Ben esnafım kendisi Belediye Başkanı, tatsız bir olay yaşandı. Konu polise intikal etti. Daha fazla konuşmak istemiyorum” şeklindeki cevabı olayın vahametini gözler önüne serdi.

Bölge esnafı ve vatandaşlardan tepki yağdı

Gücünü halktan ve esnaftan alan belediye başkanının böyle bir olaya karışması akla mantığa sığmazken, söz konusu olay diğer vatandaş ve esnaflar tarafından da tepki ile karşılandı. Yeni Bakış’ın konu ile ilgili görüşlerine başvurduğu Akdoğan esnafı, isimlerinin açıklanmasını istemezken, böyle bir olayı Ahmet Latif’e yakıştıramadıklarını kaydetti. Vatandaşlar, eğer ortada çözülemeyecek bir sorun varsa, bu ülkede yargı nizamları, kolluk kuvvetleri var. Gidip oraya başvursun ancak esnaf dövmek de neyin nesi” şeklinde tepkilerini ortaya koydu.

Öte yandan, olayın Dörtyol Karakolu’na intikal ettiği bilgisi alınırken, yaşanan bu tatsız olay karşısında Dörtyol Karakolu’nun bilgi verilmemesi de “yaşananlar gizlenmek mi isteniyor” sorusunu akıllara getirdi. 

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.