1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC'Yİ SARSAN TECAVÜZ SKANDALI!
KKTC'Yİ SARSAN TECAVÜZ SKANDALI!

KKTC'Yİ SARSAN TECAVÜZ SKANDALI!

Tecavüz skandalı;

A+A-

 

Bafra turizm bölgesinde faaliyet gösteren Nuh’un Gemisi isimli otelde çalışma izni ile çalışan yabancı uyruklu kızı Mağusa’da otel servisini beklediği sırada otele götürmek gerekçesi ile aracına alan 26 yaşındaki zanlı Turgut Bayram, genç kıza tecavüz ettiği gerekçesi ile polis tarafından tutuklandı. Aynı otelde yarı zamanlı olarak çalıştığı öğrenilen zanlı Bayram, “cinsel saldırı”, “cinsel tecavüz”, “darp” ve “alıkoyma” suçlamalarıyla dün İskele Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı. Tecavüz zanlısı Bayram, başlatılan soruşturma nedeni ile 3 gün poliste tutuklu kalacak.

Tecavüz etti, bırakıp kaçtı

Olayın soruşturmasını yürüten müfettiş muavini Ahmet Bayrak, zanlı Turgut Bayram’ın, 30 Kasım’da Mağusa’da alışveriş sonrasında Lemar AVM önündeki otobüs durağında çalıştığı Nuh’un Gemisi isimli otele ait servisi bekleyen yabancı uyruklu kızı görüp aracı ile kızın yanında durduğunu anlattı. Zanlı Bayram’ın genç kıza nereye gideceğini sorduğunu ve kızın ise Nuh’un Gemisi isimli otele gideceğini söylediğini kaydeden Bayrak,  zanlı Turgut Bayram’ın kızı otele götürmek için aracına aldığını söyledi.  Zanlı Bayram’ın Çayırova-Bafra bölgesine geldiğinde anayolun yanındaki toprak yoldan ağaçlık alana gittiğini söyleyen Bayrak zanlının burada otel çalışanı kıza araç içerisinde önce cinsel saldırıda bulunduğunu ardından direnmek isteyen kıza cinsel tecavüzde bulunduğunu anlattı. Bayrak, zanlı Turgut Bayram’ın tecavüzün ardından genç kızı arabadan indirip olay yerinden ayrıldığını ifade etti.

Cinsel saldırıyı kabul etti, tecavüzü kabul etmedi

Otel çalışanı kızın oradan geçen bir araç ile Thalassa Otele giderek olayı arkadaşına anlattığını söyleyen müfettiş muavini Ahmet Bayrak daha sonra olayın polise bildirildiğini söyledi. Yürütülen soruşturma çerçevesinde zanlı Turgut Bayram’ın tespit edilerek tutuklandığını söyleyen Bayrak, zanlının arabasına kanıt olarak el konulduğunu belirtti. Bayrak, zanlının poliste verdiği gönüllü ifadesinde olay yerine gittiğini ve müştekinin iç çamaşırı ile çorabını çıkararak cinsel saldırıda bulunduğunu kabul ettiğini ancak cinsel ilişkiye girmediğini söylediğini belirtti. Yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Bayrak, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı Bayram alkole sığındı

Mahkemede söz alan zanlı Turgut Bayram, “alkolün verdiği cesaretle teşebbüste bulundum ama hiçbir şey yapmadım” şeklinde kendisini savundu.

3 gün tutuklu kalacak

İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Cenkay İnan, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi amacı ile zanlı Turgut Bayram’ın 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.