1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KLASİK OTOMOBİL RALLİ HEYECANI
KLASİK OTOMOBİL RALLİ HEYECANI

KLASİK OTOMOBİL RALLİ HEYECANI

Klasik Otomobil Ralli heyecanı;

A+A-

V. Uluslararası Cumhuriyet Klasik Otomobil Rallisi’nin ana sponsoru bu yıl da Kuzey Kıbrıs Turkcell oldu.

ra-001.jpg

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca: “Rallinin Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenmesi ve ismini Cumhuriyet’ten alması, etkinliği çok daha özel bir konuma getiriyor”

“Rallimize geçtiğimiz senelerdeki gibi bu yıl da yurt dışından katılım olacaktır, bizim en önem verdiğimiz etkinliktir” diyen Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü Asbaşkanı Akın Demirağ, Cumhuriyet Rallisi’nin ismine ve anlamına yakışır bir içerikte olacağını söyledi.

klasik-otomobil-ralli-heyecani.jpg

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 32’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen “V. Uluslararası Cumhuriyet Klasik Otomobil Rallisi”, bu yıl da Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğunda gerçekleşecek.

V. Uluslararası Cumhuriyet Klasik Otomobil Rallisi ana sponsorluğu için Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü ile Kuzey Kıbrıs Turkcell arasında imza töreni gerçekleşti.

 

Sponsorluk sözleşmesi Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü Asbaşkanı Akın Demirağ ile Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca arasında imzalandı.

Yurt dışında olması nedeniyle imza törenine katılamayan Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü Başkanı Semavi Aşık’ın yerine, kurumu Asbaşkanı Akın Demirağ temsil etti.
Törene ayrıca Sportif Faaliyetler Koordinatörü Yönetim Kurulu Üyesi İlker Yatman, Kulüp üyeleri Coşkun Gürel ve Mehmet Yıldırım ile Kuzey Kıbrıs Turkcell Marka ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış katıldı.


Demirağ: Yüksek bir katılım bekliyoruz

Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü Asbaşkanı Akın Demirağ, uluslararası katılımla yapılacak bu önemli etkinliğe desteğinden dolayı Kuzey Kıbrıs Turkcell’e teşekkür etti.

“Yurt dışından da katılım olacaktır, bizim en önem verdiğimiz etkinliktir” diyen Akın Demirağ, Cumhuriyet Rallisi’nin ismine ve anlamına yakışır bir içerikte olacağını söyledi.

Demirağ, V. Uluslararası Cumhuriyet Klasik Otomobil Rallisi’ne yüksek bir katılım beklediklerini de belirterek, “Etkinlik için başarılı bir organizasyon hedefliyoruz. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in de desteği ile bu anlamlı rallinin, yine büyük bir heyecana ve güzelliğe sahne olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Karaatmaca: Çok özel bir etkinlik

 

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca da, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in 16 yıldır ülkeden kazandığını yine topluma fayda sağlamak adına değerlendirdiğini belirterek, özellikle böylesi uluslararası organizasyonlar içerisinde yer almaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Karaatmaca 3 yıldır ana sponsor olarak yer aldıkları etkinliğin, hem sportif hedefleri hem de klasik otomobil tutkunları için son derece önemli olduğunu belirterek, “Rallinin, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenmesi ve ismini Cumhuriyet’ten alması, etkinliği çok daha özel bir konuma getiriyor. Tüm emek verenleri kutluyor, katılımcılara başarılar diliyorum” dedi.

İmza töreninden sonra Kuzey Kıbrıs Turkcell çalışanları, Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü üyelerinin araçları ile birlikte fotoğraf çekti.

Yarış 8 Kasım’da, onur konuğu Keskinoğlu

7 Kasım’da Lefkoşa Otobüs Terminali’ndeki Slalom yarışları  ile başlayacak V. Uluslararası Cumhuriyet Klasik Otomobil Rallisi’nde, ana yarış 8 Kasım’da yer alacak.

8 Kasım Pazar günü saat 10.00'da ilk ekip Dışişleri Bakanlığı önünden start alacak. Rallinin takriben saat 14.00 gibi Girne Onar Tatil Köyü önünde tamamlanması hedefleniyor.

Rallinin tamamlanması ile Onar Tatil Köyü’ndeki yemeğin ardından ödül törenine geçilecek.
Bu yılki etkinliğin onur konuğu Türkiye'nin en büyük Klasik Otomobil Müzesi sahibi ve Keskinoğlu işletmeleri yönetim kurulu başkanı Fevzi Keskinoğlu ile eşi Sıdıka Keskinoğlu olacak.

Klasik Kadın web sayfasının sahibi ve Klasik Otomobil Kulübü (Türkiye) Yönetim Kurulu üyesi Yeliz İnanç Balıbey da etkinliğe katılacak.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.