1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KOÇ, SUÇLAMALARI KABUL ETTİ
KOÇ, SUÇLAMALARI KABUL ETTİ

KOÇ, SUÇLAMALARI KABUL ETTİ

Kayıplara karışan Engin Koç yakalandı

A+A-

Demirhan-Lefkoşa anayolunda baygın bulunan ve aracında yapılan aramada 55 gram bonzai ile yakalanan İsmail Demirkalp’in aracından kayıplara karışan Engin Koç yakalandı

Demirhan Polis Karakolu’nda görevli polis ekipleri tarafından bayramın ilk günü aracında baygın olarak bulunan ve yapılan kontrollerde 55 gram bonzai ele geçirilen araç sürücüsü İsmail Demirkalp’in ardından uyuşturucuyu Güney’den KKTC’ye ithal ettiği tespit edilen Engin Koç’ta tespit edilerek tutuklandı.

Polisin soruşturması sonucu, önceki gece yakalanan Engin Koç, dün tutukluluk talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlı aleyhindeki soruşturmanın yeni başladığını alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Suçlamaları kabul etti

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Fadıl Metin, zanlı Engin Koç’un 1 Eylül tarihinden bu yana arandığını ve önceki gece tespit edilerek tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Fadıl Metin, zanlı Engin Koç’un İsmail Demirkalp’in aracında bulunan 55 gram bonzai ile bağlantılı tespit edildiğini ve söz konusu maddeyi Güney’den KKTC’ye ithal ettiğini itiraf ettiğini söyledi.

Metin, zanlı aleyhindeki soruşturmanın yeni olduğunu ve alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek 2 gün poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.