1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KOCA DAYAĞINDAN PERİŞAN OLDU!
KOCA DAYAĞINDAN PERİŞAN OLDU!

KOCA DAYAĞINDAN PERİŞAN OLDU!

Kendisini darp eden eşinin, oğlunu da alarak Güney Kıbrıs’a kaçtığını düşünen Kula yardım çağrısı yaptı

A+A-

SERBEST KALDI, GENE DÖVDÜ:  Gördüğü şiddetin ardından isyan eden Kula, “Allah kimseyi yalnız bırakmasın! Bir anne evladı için daha ne kadar mücadele edebilir. Evimi bastı çocuğumu kaçırdı polise verdim dava açtım mahkemeden uzaklaştırma kararı çıkarttım. İçeri alındı uyarı ve teminatla serbest bırakıldı

ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ: Kula: Tekrar geldi tehdit etti polise gittim şikayet ettim can güvenliğim yok dedim. Bana evine git korkma biz elimizden geleni yapacağız dediler. Eve gittim 15 dakika sonra evi basıp beni çocuğumun önünde öldüresiye dövdü gözümü hastanede açtım

Önceki gün manşetlerde yer alan “Sonum Aşkın gibi olacak” haberinin ardından dün kadına yönelik bir şiddet olayı da yaşandı.

SONUM AŞKIN GİBİ OLACAK HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Güzelyurt’ta 5 yıl önce boşanan Zehra Kula, eşi Kaner Sariler için mahkeme emri ile uzaklaştırma kararı çıkarttı. Buna rağmen eşini rahatsız etmeye devam eden Zehra Kula’nın eski Kaner Sariler, polis tarafından karakola çağrılarak uyarıldı. Teminatla serbest bırakılıp polisin uyarılarına aldırmayan Zehra Kula’nın eşi, genç kadını kızının gözleri önünde hastanelik edinceye kadar dövdü.

Yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı
Zehra Kula’nın boşandığı eşi Kaner Sariler,  polis tarafından uyarılmasına rağmen önceki gece genç kadının evini bastı. Güzelyurt’ta meydana gelen koca vahşetinde, Zehra Kula’nın evinin kapısını zorla kırarak içeri girdiği iddia edilen gözü dönmüş koca, kızının önünde mağdur kadını hastanelik edene kadar dövdü. Yaşananların ardından genç kadın kızının kocası tarafından kaçırıldığını iddia ederek, ne kızına ne de kocasına ulaşamadığını sosyal medyada paylaştı.   

“Allah kimseyi yalnız bırakmasın”

Eski eşi Kaner Sariler tarafından öldüresiye dövülen Zehra Kula, sosyal medyada yaşadıklarını paylaştı. Genç kadın, “Allah kimseyi yalnız bırakmasın! Bir anne evladı için daha ne kadar mücadele edebilir. Evimi bastı çocuğumu kaçırdı polise verdim dava açtım mahkemeden uzaklaştırma kararı çıkarttım. İçeri alındı uyarı ve teminatla serbest bırakıldı. Tekrar geldi tehdit etti polise gittim şikâyet ettim can güvenliğim yok dedim.

Bana evine git korkma biz elimizden geleni yapacağız dediler. Eve gittim 15 dakika sonra evi basıp beni çocuğumun önünde öldüresiye dövdü gözümü hastanede açtım! Kızımı da onu da bulamıyor polisler. Alın size gerçek hayat hikayesi takdir sizin. ETT 312 Rum plakalı siyah Rover! Aracı görenlerin polise bildirmelerini rica ediyorum! Lütfen duyarlı olun çocuğum o vicdansızın elinde” yazarak duyarlı vatandaşlardan yardım istedi.

Polis arıyor
Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgiye göre, çiftin 5 yıl önce boşandığını ve önceki gece Zehra Kula’yı hastanelik edene kadar dövdüğü öğrenildi. Güney Kıbrıs’ta yaşadığı öğrenilen gözü dönmüş koca olayın ardından yapılan sorgulamada Güneye geçiş kaydı olmadığı ve KKTC’de olduğu öğrenildi. Polis her yerde kaçırılan çocuğu arıyor.

POLİSİN İHMALKÂRLIĞI NEDENİYLE ANLAMSIZ... HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.