1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KOCA ŞİDDETİ CANINDAN ETTİ!
KOCA ŞİDDETİ CANINDAN ETTİ!

KOCA ŞİDDETİ CANINDAN ETTİ!

Gönyeli'de meydana gelen acı olay...

A+A-

Eşi tarafından darp edilen ve komşuya sığınmak isterken yaklaşık 7 metre yükseklikteki balkondan yere düşerek ağır yaralanan Nilgün Urhan, hayatını kaybetti.

Başkent Lefkoşa’ya bağlı Gönyeli’de 7 Ağustos Cuma gecesi eşi tarafından darp edilen ve komşuya sığınmak isterken yaklaşık 7 metre yükseklikteki balkondan yere düşerek ağır yaralanan Nilgün Urhan, tedavi gördüğü Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde dün gece hayatını kaybetti.

Olaydan sonra Nilgün Urhan’ın eşi Serdal Urhan da polis tarafından gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemede hakkında tutukluluk kararı alınmıştı.

Mahkemede polisin aktardığı ifadeye göre olay, Nilgün Urhan’ın telefonuna gelen mesaj üzerine eşiyle tartışması ile başlamıştı. Polis, tartışmanın ardından zanlının eşinin vücudunun çeşitli yerlerine vurup darp ettiğini, olay esnasında Nilgün Urhan’ın evin balkonuna kaçtığını, kapıyı kapattığını ancak zanlının balkon camını kırmasından ötürü korkarak komşuya ait balkona geçmeye çalıştığını ve bu esnada ayağının kaymasından ötürü düştüğünü aktarmıştı.  

Polis, 6.80 metre yükseklikten beton zemine düşen Nilgün Urhan’ın ciddi şekilde yaralandığını ve Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldığını belirterek, genç kadının yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığını ifade etmişti.

Yoğun bakımda 4 gündür yaşam savaşı veren Nilgün Urhan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve dün gece hayatını kaybetti.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.