1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KOCAMAN'IN İSTİFASINI KABUL EDECEK Mİ?
KOCAMAN'IN İSTİFASINI KABUL EDECEK Mİ?

KOCAMAN'IN İSTİFASINI KABUL EDECEK Mİ?

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın istifasını kabul edeceklerini söyledi.

A+A-

"Kocaman'ın yerine hoca arıyoruz"

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, yaptığı açıklamada, Kocaman'ın dün sözlü olarak istifa ettiğini belirterek, "Dün Kocaman sözlü olarak istifa etmiş. Bugün resmi yazısını bekliyoruz. Resmi istifa yazısı geldiği takdirde yönetim tarafından kabul edilecek" diye konuştu.

Kiğılı, Kocaman ile aralarında fikir ayrılığı olmadığını vurgulayarak, "Başkanla veya yönetimle şu ana kadar Kocaman'ın bir fikir ayrılığı herhangi bir şeyi yok. Kendisi ihtiyaç hissetmiş demek ki tek taraflı olarak istifa etmiş. Herhangi bir anlaşmazlık yok. İstifasını kabul edeceğiz. Yeni hoca arayışına başlıyoruz" şeklinde konuştu.

Kendisinin istifası yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak, "Bu iddialar doğru değil" diyen Kiğılı, yönetim kurulu üyesi Ali Yıldırım'ın istifası konusunda ise, "Zaten uzun zamandır yönetim kuruluna gelmiyordu. Onun istifası daha önceden geldi ve kabul edildi. Başka istifa söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Sabah

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.