1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KOCANIN İNTİKAMI!
KOCANIN İNTİKAMI!

KOCANIN İNTİKAMI!

Çıplak posterle intikam aldı

A+A-

İngiltere’de Ian Cuthbert isimli bir adam eşinin bir başka adamla ilişkisi olduğunu öğrenince karısından intikam almak için oldukça ilginç bir yöntem seçti. Eski eşinin iç çamaşırlı bir fotoğrafını dev posterler halinde bastırıp yaşadıkları mahallenin hemen hemen her yerine astı.

Geçen yıl mart ayında evlenen çift ayrıldıktan sonra, kendisini aldatan eşinin uygunsuz denebilecek fotoğraflarını kasabanın en kalabalık yerlerine asan 46 yaşındaki Ian Cuthbert, bu şekilde Alison’dan intikam aldı.

Olay küçük bir kasaba yaşandığı için çok daha hızlı bir şekilde duyuldu. Hatta intikamdan gözü dönen adam kasabanın okulunun duvarlarına bile eski karısının yarı çıplak fotoğrafları astı.

Üstelik postere genç kadının adının ve yaşının altında “16.03.2013 tarihinde evlendi ve zina yaparken suçüstü yakalandı, kocalarınızı hapsedin” yazdırdı.

İngiltere’de yaşanan olayda Edinburg Şerif Mahkemesi tarafından hakkında dava açılan Ian Cuthbert kamuya açık alanlara karısının rahatsız edici fotoğraflarını asmaktan suçlu bulundu. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.