1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kocasını son yolculuğuna böyle uğurladı
Kocasını son yolculuğuna böyle uğurladı

Kocasını son yolculuğuna böyle uğurladı

Atilla Taş gözyaşlarına hakim olamadı

A+A-

Ukrayna'da öldürülen iş adamı ve prodüktör Emir Şaşmaz'ın cenazesi toprağa verildi. Ukrayna'da işlenen cinayet sonrası cesedin kime ait olduğu konusunda muamma yaşanmıştı. DNA incelemesinde Şaşmaz olduğu ortaya çıkmıştı.

Emir Şaşmaz için Halkalı Toplu Konut Hacı Ömer Çetinsaya Camisi'nde  düzenlenen cenaze törenine, annesi Sema, babası Kemal Şaşmaz, eşi Nazlı Hamarat,  Atilla Taş ve Şaşmaz'ın yakınları katıldı. Törende taziyeleri kabul eden baba Kemal Şaşmaz, tabutun kenarına  konulan oğlunun fotoğrafını öperek, "Altın gibi evladımı kaybettim" dedi. 

nazli-hamarat-in-esi-topraga-verildi-5972181.jpeg

 
Nazlı Hamarat da eşinin tabutunun başında gözyaşı dökerek dua etti. Şaşmaz'ın akrabalarına sarılıp ağlayan sanatçı Atilla Taş da  "Çok  yakınımdı, kardeşim gibiydi. Öldürülmeden kısa bir süre önce görüşmüştüm. Acım  çok büyük" diye konuştu. Emir Şaşmaz'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Kıraç'taki İstiklal  Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
 
Şaşmaz, Ukrayna'da öldürülmüş, cenazesi tahrip olduğu için eşi Hamarat  ve yakınları tarafından teşhis edilememişti. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA  testinin ardından cenazenin Emir Şaşmaz'a ait olduğu kesinlik kazanmıştı. 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.