1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KOCASININ HATRINA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ
KOCASININ HATRINA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ

KOCASININ HATRINA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ

Kocasının hatrına cinsel ilişkiye girdi

A+A-

İngiltere'nin Güney Yorkshire bölgesinin Darton kasabasında yaşayan, her ikisi de 33 yaşında olan Louise ve kocası Stuart Unwin, evlendikleri tarih olan 2014 yılının mart ayından beri çok nadiren cinsel ilişki yaşadıklarını ifade ettiler. Kocasıyla yatağa girdiklerinde sadece uyuduklarını belirten Louis, evlenmeden evvel çok aktif bir cinsel ilişki dönemi yaşadıklarını belirtti.
 
"FAAL CİNSEL HAYATIMIZ EVLİLİK YEMİNİNİ EDİNCE YERE ÇAKILDI"
 
Genç kadın; "İlişkimizin başlarında Stuart ve ben ellerimizi birbirimizin üzerinden alamazdık. Heyecan dolu ve gayet faal olan cinsel hayatımız evlilik yemini eder etmez yere çakıldı." sözleriyle cinsel hayatlarının durumunu özetledi. Ev kadını olan Louise, cinsel hayatının nikahı kıyacak olan papaza doğru yürüdüğü yolda ters yüz olduğunu dile getirdi.
 
"DÜĞÜN GECEMİZDE CİNSEL İLİŞKİ İSTEMİYORDUM"
 
"Nikah töreni sırasında 'kabul ediyorum' dediğimiz anda içimde bir şey kırıldı. Sanki o an içimde bir düğme kapandı. Kendimi artık çekici, genç bir gelin olarak görmüyordum. Ben birinin karısıydım. Sorun düğün gecemizde ortaya çıktı. Hayatımın en önemli gününün sonunda bitap düşmüştüm. Kızımız Poppy, düğünümüzden çok kısa bir süre önce dünyaya gelmişti. Düğün gecemizde cinsel ilişki istemiyordum. Ama kocam Stuart'ın hatırına o gece beraber olduk. O geceden beri sorun giderek daha kötü bir hal aldı."
 
"EVLİLİK YEMİNİYLE BİRLİKTE SANKİ BEKARET YEMİNİ ETTİM"
 
Louise çocuklarını dünyaya getirdikten sonra kendine olan güvenini kaybettiğini, kocasının bütün güzel iltifatlarına rağmen cinsel cazibesini yitirdiğini düşündüğünü belirtti. Genç kadın sözlerinin devamında; "Stuart'ın sürekli vücut hatlarımı beğendiğine dair beni teskin etmesine rağmen, bedenim hakkında utangaç olmuştum. O biraz balık etli kadınları tercih edeceğini ısrarla söyledi. Buna rağmen evliliğimizden sonra ara sıra cinsel ilişki yaşamış olsak da ben hep kendimi zorlayarak kendisiyle birlikte oldum. Evlilik yeminimi ettiğim gün sanki bekaret yemini etmişim gibi hissettim." sözleriyle duygularını dile getirdi.
 
GÜVENLİK GÖREVLİSİ ADAM EVLİLİĞİNDE BİR SORUN GÖRMÜYOR
 
Güvenlik görevlisi olarak çalışan Stuart, neredeyse cinsel ilişkisiz bir evlilik yaşaması gerçeğine rağmen, Louise ile olan ilişkilerinin gayet yolunda olduğunu belirtti. Louise, kocası Stuart ile olan evliliğinin cinsellik dışında her yönüyle mükemmel olduğunu belirterek; "İki güzel kızımız var. İki yaşındaki Poppy ve benim daha önceki evliliğimden olan 9 yaşındaki kızım Emily. Birbirimizi çok derin seviyoruz ama cinsellik pek de gündemimizde olmuyor." sözleriyle mutlu evliliğinin tarifini yaptı.
 
CİNSEL İÇERİKLİ YAYINLAR OKUMUŞ, KOCASIYLA BİRLİKTE +18 FİLM İZLEMİŞ
 
İyi bir cinsel yaşamdan umudunu kesmediğini söyleyen Louise, kendisini tutkulu hissettirmesi için cinsellik içeren dergi ve kitaplar okuduğunu, +18 filmler izlediğini söyledi. Grinin Elli Tonu adlı romanın üç kitabını da okuduğunu belirten Louise; "Stuart ile birlikte + 18 film de izledik lakin beni cinselliğe yöneltmedi. Kocamla birlikte normal, eğlence dolu bir cinsel hayat konusunda çaresiz hissediyorum. Ne zaman cinsel ilişki için hamle yapsa kendimi yorgun hissediyorum ve kendisine onun beklediği şekilde karşılık veremiyorum."
 
Eski şehvet dolu günlerini arayan Louise bir doktorun yardımına başvurdu. Doktoru, Louise'e bir psikiyatriste gitmesi tavsiyesinde bulundu. Louise önümüzdeki birkaç ay içinde terapiste giderek tedavi olmayı umut ediyor

1-170.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.