1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kocasının penisini...
Kocasının penisini...

Kocasının penisini...

Şok sadakatsiz kocaya bakın ne yaptı

A+A-

Moldova'da yaşanan olayda, sadakatsiz bir koca karısını aldatmak isteyince başına gelmedik kalmadı.

Moldova'da yaşanan olayda, sadakatsiz bir koca karısını aldatmak isteyince başına gelmedik kalmadı. 53 yaşındaki Florun Ionita, eşinin bir arkadaşının karısını kendine hedef seçti ve kadını cinsel ilişkiye zorladı. Ancak pantolonunu indirdiği esnada kadın bütün gücüyle penisini ısırıp kopardı. Hastaneye kaldırılan Ionita hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İngiliz Mirror gazetesinde yer alan habere göre, 53 yaşındaki Florin Ionita, karısı ve arkadaşlarıyla birlikte pikniğe gitti. Karısı, diğer arkadaşlarını arabayla evlerine bırakmaya gidince, Ionita; eşinin 24 yaşındaki arkadaşının eşiyle birlikte olmak istedi. Kadını cinsel ilişkiye girmeye zorlayan adam, pantolonunu indirdiği sırada  kadın adamın penisini ısırdı.

Başkent Chisinau'da bir parkta yaşanan olayda, Ionita, geri gelen karısını görür görmez acil olarak ambulans çağırmasını istedi. 49 yaşındaki Maria, kocasının her erkeğin yapmaya çalıştığı şeyi yaptığını ve onu affettiğini belirtti.

Ancak ambulansa parkın içinde açık bir yol tarifi yapmayan Maria, ambulans sürücülerine acele etmemelerini söyledi.

Maria'nın arkadaşı ise polise giderek Florin Ionita'yı şikayet etti. Florin mahkum olursa, 5 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak. Genç kadın, polise Ionita'yı kendinden uzaklaştırmak için tek çare olarak bunu gördüğünü söyledi.

 

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.