1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kocaya çıplak selfie şoku!
Kocaya çıplak selfie şoku!

Kocaya çıplak selfie şoku!

Kocaya çıplak selfie şoku!

A+A-

Eşinin cep telefonunda çıplak bir adamla çekilen fotoğrafları gördü, hem karısı hem 'öteki adam'a tazminat davası açtı...

İzmir'de oto aksesuar malzemeleri satan evli ve 2 çocuk babası Hakan O., iş dönüşü eve gittiğinde eşi Fatma O.'nun (32) yarı sarhoş olduğunu, yüzünde ve boynunda kızarıklıklar bulunduğunu gördü. Eşine ne olduğunu sorduğunda genç kadın, çocukları okula bıraktıktan sonra kaldırımda oturup, Alkol aldığını söyledi. Durumdan şüphelenen genç adam, eşi uyuduktan sonra cep telefonunu inceledi. Eşinin çıplak bir adamla selfie fotoğrafları olduğunu gören Hakan O. büyük bir şok yaşadı.
 

Hakan O., 15 yıllık eşine hem boşanma davası hem de 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Hakan O. ayrıca eşiyle evli olduğunu bile bile ilişkiye giren 'öteki adam' Kenan B.'ye de 35 bin liralık manevi tazminat davası açtı. İzmir Asliye Hukuk Mahkemesi'nde ve İzmir Aile Hukuk Mahkemesi'nde açılan iki davada fotoğraflar mahkemeye delil olarak sunuldu. Hakan O., eşi Fatma O.'dan boşanmak istediğini, hem de selfie ile ispatladığı aldatmadan dolayı kendisine 250 bin lira tazminat ödemesini, çocukları için ise aylık 750 lira nafaka ödemeye mahkum edilmesini istedi.

Sabah

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.