1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KOÇERO'NUN MAZERETİ VAR!
KOÇERO'NUN MAZERETİ VAR!

KOÇERO'NUN MAZERETİ VAR!

O yüzden kullanıyormuş...

A+A-

Hastanenin park yerinde tasarrufundaki uyuşturucu haplarla birlikte yakalanan İbrahim Özyüksel, “Hapları eroini bırakmak için kullanıyordum” diyerek kendini savundu

Çiğdem AYDIN

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin araç park yerinde şüpheli hareketler göstermesi nedeniyle devriye gezen polis ekipleri tarafından yakalanan İbrahim Özyüksel’in, yere attığı poşette 25 uyuşturucu hap ile aracında, içerisinde eroin olan sigara bulundu. Hırsızlık ve uyuşturucu suçlarından kabarık bir sabıka dosyası olan ve Koçero lakabıyla tanınan İbrahim Özyüksel polis tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada 23 Nisan 19.00 sıralarında zanlının Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi araç park yerinde devriye gezen polis ekibi tarafından tespit edildiğini ve zanlının polisi görünce yere attığı poşette 25 adet uyuşturucu hap ve içerisinde eroin olduğu düşünülen elle sarılmış sigara bulunduğu belirtildi. 

 

Hapları arkadaşım tavsiye etti…

Gözaltına alınan zanlının sorgusunda uyuşturucu hapları Nisan ayı içerisinde 50 adet, eroini ise yarım gram adlığını itiraf ettiğini belirten polis, başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, kayıp emareler ve alınması gereken ifadeler olduğunu ifade ederek zanlının üç gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemede söz hakkı alan zanlı ise eroin bağımlısı olduğunu, eroinden kurtulmak için bir arkadaşının tavsiyesi üzerine bu hapları aldığını öne sürdü. Aktarılan tüm olguları ve zanlının beyanlarını dikkate alan mahkeme üç gün tutukluluk kararı verirken, bu süre içerisinde zanlının Barış Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesinde kontrole götürülmesine direktif verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum