1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KOÇERO'YA 1 YIL HAPİS!
KOÇERO'YA 1 YIL HAPİS!

KOÇERO'YA 1 YIL HAPİS!

Eroin satın alan sabıkalı İbrahim Özyüksel’in cezası açıklandı.

A+A-

Bir şahıstan 10 gram ağırlığında eroin satın alan “Koçero” lakaplı sabıkalı İbrahim Özyüksel, Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yargılanarak bir yıl hapse mahkum oldu.

Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Fügen Ulutekin ve Yargıç Ayşen Toroslu’nun oy birliğiyle verdiği kararı açıklayan Ayşen Toroslu, sabıkası olan sanığı aleyhine getirilen davalardan oybirliğiyle suçlu bulup mahkûm ettiklerini belirtti.

Yargıç Ayşen Toroslu, sanığın mahkum olduğu suçun yasada 18 yıl hapislik cezası öngördüğünü belirterek, topluma zarar veren uyuşturucu kullanımının ülkemizde her geçen gün artış gösterdiğini söyledi ve bu tür suçların toplumun fiziki, moral, sağlık ve mutluluğunu etkilediğine dikkat çekti.

Ayşen Toroslu, toplumda sağlıklı nesillerin yetişmesi için, bu tür suç işleyenlere ve işlemeye tevessül edecek olan kişilere karşı ibret verici bir ceza verilmesi gerektiğini belirterek, huzurlarındaki sanığa verilecek en uygun cezanın hapislik olduğuna kanaat getirdiklerini belirtti.

Sabıkalı olan sanığı kamu yararı gereği bir yıl hapse mahkum eden Yargıç Ayşen Toroslu, ayrıca, emare eroinin de müsadere edilip usulüne uygun olarak imha edilmesine emir verdi.

 

Kaynak: Kıbrıs

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.