1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KOMİTEDE GÖRÜŞÜLÜYOR
KOMİTEDE GÖRÜŞÜLÜYOR

KOMİTEDE GÖRÜŞÜLÜYOR

Cumhuriyet Meclisi, Avrupa Birliği Uyum Yasa Tasarılarını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici ve Özel Komite ...

A+A-

 

Cumhuriyet Meclisi, Avrupa Birliği Uyum Yasa Tasarılarını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici ve Özel Komite bugünkü toplantısında “Tarımsal Karantina Yasa Tasarısı”nı görüşmeyi sürdürdü.

Cumhuriyet Meclisi’nden verilen bilgiye göre, Avrupa Birliği Uyum Yasa Tasarılarını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici ve Özel Komite bugün saat 10.00’da CTP-BG Güzelyurt Milletvekili Armağan Candan başkanlığında toplandı.

Toplantıda “Tarımsal Karantina Yasa Tasarısı’nı” madde madde görüşmeye devam eden komite, bir sonraki toplantıda da yasa tasarısını ele almayı sürdürecek.

Toplantıya Tarım Dairesi, Ticaret Dairesi, Gümrük ve Rüsumat Dairesi, Çevre Koruma Dairesi, Hayvancılık Dairesi, Orman Dairesi ve AB Koordinasyon Merkezi’nden yetkililer de katıldı.

Komite toplantısı, CTP-BG Milletvekili Komite Başkanı Armağan Candan, UBP Milletvekili Hamza Ersan Saner, DP-UG Milletvekili Fikri Ataoğlu, CTP-BG Milletvekili Mehmet Çağlar, UBP Milletvekili Tahsin Ertuğruloğlu ve UBP Milletvekili Esat Ergün Serdaroğlu’nun katılımıyla yapıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.