1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KOMPLO KURDULAR, TEHDİT ETTİLER!
KOMPLO KURDULAR, TEHDİT ETTİLER!

KOMPLO KURDULAR, TEHDİT ETTİLER!

Zarara uğradım...

A+A-

Polise giden eski kız arkadaşı tarafından ‘cinsel saldırı’ suçlamasına maruz kalan Ahmet Cengiz, komplo kurbanı olduğunu söyledi
Çiğdem AYDIN
Lefkoşa’da 29 Mart 2016 tarihinde ayrıldığı kız arkadaşına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan ve daha sonra çıkarıldığı mahkemede teminatla serbest bırakılan Ahmet Cengiz, ilginç iddialarda bulundu.
Komplo kurbanı olduğunu ileri süren Cengiz, başına gelenlerin para ve saplantılı duygular yüzünden yapıldığını söyledi.
Bu durumdan dolayı hem kendisi hem de ailesinin büyük zarar gördüğünü ifade eden Cengiz, hakkındaki iddiaların tümünün asılsız olduğunu öne sürdü.
Kuzey Kıbrıs’a eğitim için Irak’ın Erbil bölgesinden geldiğini aktaran Ahmet Cengiz, , hem kendisinin hem de Irak’ta yaşam süren ailesinin bu durumdan dolayı zor günler geçirdiğini ifade etti.
Tecavüz olayında ismi geçen eski kız arkadaşının ünlü olmak için bu komployu düzenlediğini iddia eden Ahmet Cengiz, şöyle konuştu: “Eski kız arkadaşım evime geldiğini ve benim ona cinsel tacizde bulunduğumu söyledi. Irak, Erbilli olan bu kız ile bir yıl gibi bir birlikteliğimiz oldu. Bu birliktelik benim tarafımdan bitirilince kız kıskançlık krizlerine girdi, sürekli beni tahrik etmeye başladı. Mart ayı içerisinde bir gece bana geldi, arabalarımdan birini ona verdim ve benim arabamla evine döndü, sabah da erkenden kalkıp polise gitmiş, suç duyurusunda bulunmuş, benim ona cinsel tacizde bulunduğumu anlatmış. Benim evimde güvenlik kameraları var, bu kameralar polis tarafından izlendi, onun iddia ettiği saatlerde ben dışarıdaydım. Evde bile değildim.”

“Ailemden 300 bin dolar istiyorlar”
Irak’ta saygın bir ailenin oğlu olduğunu, dile getiren Ahmet Cengiz, yaşananların hem kendisine hem de ailesine zarar verdiğini anlatan Cengiz, “Bu olay Irak basınında da yer aldı. Irak’ta babamlar da iş yerinde rahatsız ediliyor. Kızın ailesi babama gidip, kızlarıyla evlenmek zorunda olduğumu söylüyor, beni buna mecbur ediyorlar. Aksi taktirde 300 bin Dolar para ödememiz gerektiğini söylüyorlar” iddialarında bulundu.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.