1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KOMPOZİSYON YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ...
KOMPOZİSYON YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ...

KOMPOZİSYON YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ...

5. Atatürk kompozisyon yarışması ödül töreni yapıldı.

A+A-

Telsim’in Milli Eğitim Bakanlığı Genel Orta Öğretim Dairesi Müdürlüğü ve Mesleki Teknik Öğretim Dairesi işbirliğinde ortaokul ve liseler arasında düzenlediği 5. Atatürk kompozisyon yarışması ödül töreni yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nda yapılan ödül töreninde Eğitim Bakanı Özdemir Berova ile Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar birer konuşma yaptı.

Her yıl farklı bir konu seçilerek düzenlenen kompozisyon yarışmasının bu yılki konusu “Çocuk ve Gençler” oldu.

BEROVA

Eğitim Bakanı Berova konuşmasında, öğrencilerin yapmış olduğu güzel ve başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ederek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini kaydetti.

Atatürk’ün açtığı yolda ve inkilapları çerçevesinde gelecek nesillerin yetişmesinin önemine vurgu yapan Berova, öğrenciler, öğretmenler ve aileleri de gösterilen ilgiden dolayı tebrik etti.

TANPINAR

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ise, kompozisyon yarışmasında öğrencilerin öğrendiklerini yorumlayarak aktarmanın önemli olduğunu dile getirerek, yarışmada çok başarılı eserlerin yer aldığını kaydetti.

Telsim olarak sosyal sorumluluk çerçevesinde etkinlikler yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen Tanpınar, yapılan yarışmalarla çok değerli gençlerin yetiştiğinin görüldüğünü belirtti.

Ödül almaya hak kazanan öğrencilere ödülleri Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ve bakanlık yetkilileri tarafından verildi.

Törende ayrıca, yarışmada dereceye giren öğrencilerin okul müdürlerine de sertifika takdim edildi.

ÖDÜL ALANLAR...

Milli Eğitim Bakanlığı jürisi ve Telsim’in yetkililerinin yaptığı değerlendirme sonucunda, ortaokullarda birinciliği, Türk Maarif Koleji’nden Eliz Tokay, ”Atatürk Çocukları Çok Sevmişti” isimli kompozisyonu ile kazandı.

Yarışmada, Türk Maarif Koleji’nden Melisa Güneşer “Cumhuriyet Biziz” isimli kompozisyonu ile ikinciliği, English School of Kyrenia‘dan Darem Kadiroğulları da “Yaşatacağız” isimli kompozisyonuyla ortaokullarda üçüncü oldu.

Liselerde ise, Türk Maarif Koleji’nden Sevilay Gayi “Cesur Yürek” isimli kompozisyonu ile birinci oldu.

Yarışmada, Bülent Ecevit Anadolu Lisesi’den Ahmet Rıfkı Özlem “Ey Türk İstikbalinin Evladı” isimli kompozisyonu ile ikinci; yine Bülent Ecevit Anadolu Lisesi’den Neslişah Gözüken da “Büyük Kalpli Küçük Çocuk” isimli kompozisyonu ile üçüncü oldu.

Yarışmada birinci gelenlere Vodafone Smart Tab 10 Tablet, ikincilere I Phone 5C cep telefonu, üçüncülere ise bir yıllık data yüklü 3G Vodafone modem hediye edildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.