1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. KÖMÜR SUYU İÇER MİSİNİZ?
KÖMÜR SUYU İÇER MİSİNİZ?

KÖMÜR SUYU İÇER MİSİNİZ?

Kömür suyu içer misiniz?

A+A-

Cevabınız "Asla" ise henüz aktive olmuş kömür suyunu duymadınız demektir. Oysa tüm dünya toksinlerden arınmak için limon suyu ile karıştırılan bu siyah sıvıyı konuşuyor

Güzellik uğruna neler yapmadık ki... Birçoğumuzun vücuduna çamurlar, saçına yağlar sürüp saatlerce beklediği olmuştur... Aslında bunlar en normalleri. Bir de kozmetik devlerinin kullandığı birbirinden ilginç ürünler var. Örneğin yılan zehrinden anti-aging krem yaptılar, sümüklü böcekten sivilce ilacı yarattılar. İngilizler yumuşak saçların çaresini koç sperminde buldu, Japonya'da kuş pislikleri şişelenip nemlendirici krem oldu. Tüm bunlara burun kıvırmayın ve dünyanın kozmetik ve detokstaki son keşfine göz atın. Kömürden bahsediyorum. Aktive edilmiş bildiğiniz siyah kömür. Şu sıralar birçok detoks suyu hazırlayan firma çeşitlerine kömürlüyü de ekledi. "Kömürün nasıl bir detoks etkisi olabilir?" demeyin. Vücuda girdiği anda tüm toksinleri ve zehirleri temizleme özelliği var. Zaten tıpta zehirlenme vakalarında kullanılan ve aslında oksijenle birleştiği an harekete geçen bu negatif yüklü karbon şişkinliği alıyor, vücuttaki ödemin atılmasını sağlıyor. 

DİŞ FIRÇASI BİLE VAR 
Aktive edilmiş kömür, kozmetiğin farklı alanlarında karşımıza çıkmaya başladı. Kömürlü sabunlar, yüz maskeleri, vücut fırçaları hatta diş fırçaları bile var. Kömür sabunlarının siyah noktalara iyi geldiği söyleniyor. Ama en popüler kullanılma alanı detoks içecekleri. Tadı tahmin ettiğiniz kadar da kötü değil. Özellikle limon suyu ile hazırlanan karışım oldukça beğeniliyor. Bizzat denedim. İlk bakışta siyah renginden ötürü içmekte tereddüt ediyorsunuz. Ama bir kere tadınca içinde aktive edilmiş kömür suyu olduğunu unutuyorsunuz. 

UZMANLAR UYARIYOR 
Yine de uzmanlar özellikle aktive edilmiş kömür suyunu tüketirken uyarıyor. Başka ilaçların etkisini azaltabileceğini ya da kusma gibi yan etkileri olabileceğini söylüyor. Ama bu siyah sıvılar hızlı yükselişini sürdürüyor. Özellikle de Hollywood'da kömür suyu detoksu son günlerin en çok konuşulanları arasında... 

31 TEMMUZ'DA SATIŞA ÇIKIYOR
Sonunda Apple Watch ülkemize teşrif ediyor. Yurtdışına gidip alanlar saatlerine çoktan kavuştu ama Türkiye'de 31 Temmuz'da saat 07.01'de satışa çıkacak. Apple Watch Sport 10 farklı modeliyle, Watch Edition ise sekiz farklı seçeneğiyle satışa çıkacak. Apple Watch'ların ise 20 farklı modeli olacak. Fiyatları ve modelleri apple. com.tr internet sitesinden inceleyebilirsiniz.

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.