1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KONTROL YOK TEHLİKE VAR
KONTROL YOK TEHLİKE VAR

KONTROL YOK TEHLİKE VAR

KONTROL YOK TEHLİKE VAR

A+A-

SÜRÜCÜLER RİSK ALTINDA

Araçlar için büyük tehlike arzeden yoldaki çukurlar hakkında hiçbir makam sorumluluk almıyor. Müteahhit firma ise denetimsizliğin verdiği rahatlıkla işine devam ediyor.   Girne-Çatalköy ana yolunda bir süredir...

Haluk Doğandor

Araçlar için büyük tehlike arz eden yoldaki çukurlar hakkında hiçbir makam sorumluluk almıyor. Müteahhit firma ise denetimsizliğin verdiği rahatlıkla işine devam ediyor.

Girne - Çatalköy ana yolunda bir süredir devam eden, Türkiye’den getirilecek su için döşenen boru çalışmaları yolu tahrip etti. Müteahhit firmanın dağınık ve disiplinsiz çalışmaları yanında, yolda verdiği hasarları onarmadan işine devam etmesi sürücüleri çileden çıkarıyor. Ana yol üzerinde adeta kaza riski taşıyan çukurlar bırakan firma, araçları kazaya davet ediyor.

Müteahhit firmanın aslında Karayolları Dairesi tarafından kontrol edileceği gerçeği gözardı edilip, anayolda yaşanan duyarsızlıklar Karayolları Dairesi dışında da (Girne Belediyesi, Girne Kaymakamlığı, Girne Polis Müdürlüğü) hiçbir yetkili makam tarafından dikkate alınmıyor.

Özellikle Karakum mevkiinde yolun adeta yarılarak açılan bir çukurun kapatılmaması sonrasında bir çok araç bu çukura düşerek aracında hasara neden oldu. Çukurdan kaçmak isteyenler ise yolun sağına geçerek bu kez karşıdan gelen araçlar için tehlike yaratmaya başladı.

yol-2-300x200.jpg

Kıbrıs Medyator

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.