1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KONUŞ DAYAĞI!
KONUŞ DAYAĞI!

KONUŞ DAYAĞI!

Lezzet Et Dünyası isimli restoranın sahibi;

A+A-

Restoranının mutfağında çekilen skandal görüntülerin ardından işyeri kapatılan RasımKırmızıgil, olaya karıştığına dair ihbar aldığı bir çalışanını dayakla konuşturtmaya çalıştı

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Lezzet Et Dünyası’ndaki tavuğa tecavüz görüntülerinin üç kişi tarafından çekildiği ortaya çıktı.

Yılmaz Bardak’ın tavuğa tecavüz ettiği, diğer iki kişinin ise bunları kayda aldığı belirlenirken, işyeri sahibi RasımKırmızıgil, bir çalışanınınolaya karıştığına dair ihbar aldı. Kırmızıgil, çalışanını ofise çağırıp darp edip konuşturmaya çalıştı. Ciddi şekilde darp edilen Fikret Ray isimli çalışan polise şikâyet edince RasımKırmızıgil ile suç ortakları olduğu iddia edilen 8 kişi tutuklandı.

KENDİ YÖNTEMLERİ İLE KONUŞTURMAYA ÇALIŞTILAR

Ortaya çıkan görüntülerden sonra kapatılan Lezzet Et Dünyası isimli restoranın sahibi RasımKırmızıgil, İbrahim Kırmızıgil ve beraberindeki 7çalışanı, Yılmaz Bardak isimli şefin cansız tavuğa tecavüz ederken çektiği görüntülere yardım ettiği gerekçesi ile Fikret Ray isimli çalışanı kaçırıp darp etti. Olayın 26 Mart tarihinde meydana geldiği açıklandı.

OFİSE ÇAĞIRIP BİR GÜZEL DÖVDÜLER

İddialara göre, restoran sahibi RasımKırmızıgil, çalışanlarından Fikret Ray’ın mutfakta meydana gelen iğrenç olayı kayda aldığına dair ihbar aldı. RasımKırmızıgil, konuşmak bahanesi ile Fikret Ray’ı restorana çağırdı. Rasım Kırmızıgil, kardeşi İbrahim Kırmızıgil, çalışanlar Necdet Görür,Ahmet Bağrıaçık,Ahmet Gezer,Kerem Yılmaz,Mustafa Liman,Veli Yıldırım ve Serhat Keyfiala, restoranın ofisinde Fikret Ray’ı ciddi şekilde darp etti. Zanlılar daha sonra Fikret Ray’ın ellerini arkadan bağlayıp araca koyup Gazimağusa’ya götürdü.

Fikret Ray,burada Kırmızıgil ailesine ait Kebap Dünyası isimli işyerinin bodrum kısmına götürüldü.

BİR GÜN SONRA ŞİKÂYET ETTİ

Bir süre bodrumda tutulan Fikret Ray,Kebap Dünyası çalışanı bir kişi ile birlikte Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne gitti. Ray, burada polise verdiği ifadede yere düştüğünü ve bu nedenle yaralandığını söyledi.Daha sonra Lefkoşa’ya dönen Ray, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne giderek 26 Mart’ta darp edilip kaçırıldığına dair şikâyette bulundu. Şikâyet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında olaya karıştıkları iddia edilen zanlılar polis tarafından tutuklandı.Zanlılar, “Adam kaçırma, ciddi darp ve suç ortaklığı” suçlarından dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

RESTORANIN KAPANMASINA NEDEN OLDUĞU GEREKÇESİ İLE…

Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis,6-18 Mart tarihleri arasında Lezzet Et Dünyası isimli restoranda çekilen görüntülerden dolayı restoranın kapanmasına neden olduğu gerekçesi ile zanlıların Fikret Ray’ı ofiste ciddi şekilde darp edip, ellerini arkadan bağlayıp Gazimağusa’ya götürdüklerini söyledi. Şikâyet üzerine zanlıların tutuklandığını belirten polis, olayla ilgili 3 zanlıdan gönüllü ifade aldıklarını açıkladı.

İŞİN İÇİNDE ÜÇ KİŞİ VAR

Polis, restoranın ofis kısmındaki güvenlik kameralarının söküldüğünü tespit ettiklerini belirterek, kayıp görüntüleri aradıklarını söyledi. Polis,26 Mart saat 13.00-20.00 saatleri arasında meydana gelen darp olayının 27 Mart tarihinde bilgilerine geldiğini, soruşturmanın yeni başladığını, görüntülerin çekilmesi olayına üç kişinin karıştığını, Yılmaz Bardak’ın yurt dışına kaçtığını, diğer iki kişinin ise tespit edilemediğini ifade etti. Polis, darp olayı ile ilgili yürütülen soruşturmada ise aranan şahıs ve kayıp emareler olduğunu kaydederek, zanlıların üç gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Lefkoşa Kaza Mahkemesi zanlıların üç gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.