1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “KONUŞURSAM 3-4 KİŞİ KÖYE GİREMEYECEK”
“KONUŞURSAM 3-4 KİŞİ KÖYE GİREMEYECEK”

“KONUŞURSAM 3-4 KİŞİ KÖYE GİREMEYECEK”

“KONUŞURSAM 3-4 KİŞİ KÖYE GİREMEYECEK”

A+A-

Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’nun, “Konuşursam 3-4 kişi köye giremeyecek” sözleri polise taşınıyor.

Serdarlı Spor Kulübü Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’nun hafta içinde bir gazeteye verdiği demeçte söylediği “Konuşursam 3-4 kişi köye giremeyecek” sözlerinden yola çıkarak polise suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.

Diyalog

Tüm köylü bir araya geldi
Serdarlı Belediye Başkanı Salih Bayraktar başkanlığında, Serdarlı Muhtarı Ahmet Serdar, Serdarlı Kulüp başkanı Taşer Büyükadam, eski başkanlardan Ahmet Billuroğlu ile köy ve kulübün ileri gelenleri bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Polise suç duyurusunda bulunulacak
Serdarlı Belediye Başkanı Salih Bayraktar başkanlığında toplanan köyün ileri gelenleri Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’nun hafta içinde bir gazeteye yaptığı açıklamada söylediği “Konuşursam 3-4 kişi köye giremeyecek” sözlerinden yola çıkarak suçluların bulunması amacıyla polise suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.

 

Bir takımın kaderiyle oynayanlar cezasız kalmamalı
Toplantıda bir takımın kaderiyle oynayanların cezasız kalmaması gerektiğine vurgu yapılarak, bu konuda Federasyonun oluşturduğu komitenin yaptığı “şike bulgusuna rastlanmadı” yönündeki açıklamayı federasyon başkanının sözleriyle çürüttüğü belirtilerek konunun açığa kavuşması için suç duyurusunda bulunulması kararlaştırıldı. 

 

Polis tarafından tarafsızca araştırılsın
Yapılan açıklamada birkaç kişinin içinde bulunduğu bir şike olayının tüm köye mal edilemeyeceği ve bilenlerin de bildiklerini anlatmalarına fırsat verilerek gerçek suçluların bulunarak cezalandırılması gerektiği vurgulandı. Federasyon araştırma komitesinin yeterince inceleme yapmadan veya eksik inceleme yaptıkları belirtilerek bu konunun polis tarafından tarafsızca araştırılması gerektiği vurgulandı.
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.