1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KOOP EŞİTLİK YDÜ AVANTAJ PEŞİNDE
KOOP EŞİTLİK YDÜ AVANTAJ PEŞİNDE

KOOP EŞİTLİK YDÜ AVANTAJ PEŞİNDE

Bu akşam oynanacak Telsim Basketbol Büyük Erkekler Final Serisi 2’nci maçı öncesi

A+A-

Bu akşam oynanacak Telsim Basketbol Büyük Erkekler Final Serisi 2’nci maçı öncesi iki takımın önemli oyuncuları Kemal Taşçı ve Halil Kutruza açıklamalarda bulundu;

Telsim Basketbol Büyük Erkekler Final Serisi 2’nci karşılaşması bu akşam Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Koop Spor arasında 1-1’lik eşitlikle başlayan seride geçtiğimiz hafta oynanan ilk karşılaşmayı YDÜ 74-68’lik skorla kazanarak 2-1 öne geçti. Bugün oynanacak 2’nci karşılaşma öncesi her iki takımın önemli basketbolcularından Halil Kutruza ve Kemal Taşçı açıklamalarda bulundu.

Taşçı: “İlk maçta amatörce hatalar yaptık”
İlk maçta mağlup olan son şampiyon Koop Spor’un önemli oyuncularından Kemal Taşçı, yaptıkları amatörce hatalar sonucunda mağlup olduklarını söyledi. Taşçı “İlk maçta amatörce, bize yakışmayan hatalar yaptık. Aynı oyunu ve hataları tekrarlamadığımız takdirde seriyi 2-2’ye getireceğimizi düşünüyorum” dedi.
Serinin ikinci maçına kafa ve fizik olarak tam anlamı ile konsantre olacaklarını söyleyen Taşçı “Rakibimiz çok iyi organize olup bizi zorladı. Kendi oyunumuzu oynarsak serideki avantajın bizde olduğunu düşünüyorum. Yüzde yüz performansımızı sahaya yansıtacağız” diye konuştu.

Kutruza: “Kazanırsak yüzde 70 şampiyonluğa yaklaşırız”
İlk maçı kazanan Yakın Doğu Üniversitesi’nin önemli oyuncularından Halil Kutruza oynayacakları serinin ikinci karşılaşmasını kazanmaları halinde yüzde yetmiş şampiyonluğa yanaşacaklarını dile getirdi. Kutruza “Bugünkü maçı kazanmamız halinde yüzde yetmiş şampiyonluğa yanaşmış olacağız. Maçın başında ilk iki periyodu galip geçmemiz halinde büyük ölçüde mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Bugünkü maçta Koop Spor’un varını yoğunu ortaya koyacağını söyleyen Kutruza “Kaliteli basketbolcuları olan bir takım. Fakat dokuz yıldır şampiyonluğa hasret Yakın Doğu’nun geniş kadrosu ile bu seriyi önde tamamlayıp şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Güzel, kaliteli ve fair-play’in ön planda olduğu bir maç olsun” diyerek sözlerini sonlandırdı.

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.