1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. KOOP ZİRAİ LEVAZIM, ÜRETİCİLERLE BULUŞUYOR
KOOP ZİRAİ LEVAZIM, ÜRETİCİLERLE BULUŞUYOR

KOOP ZİRAİ LEVAZIM, ÜRETİCİLERLE BULUŞUYOR

KOOP ZİRAİ LEVAZIM, ÜRETİCİLERLE BULUŞUYOR

A+A-

Koop Zirai Levazım, Makine ve Gıda Pazarlama Kooperatifi Ltd.’in her sezon öncesi düzenlediği ve üreticilerle buluşma imkanı sağlayan tanıtım gezilerine yarın Yılmazköy’den başlayacağı açıklandı.

Çiftçi ve hayvan üreticilerinin üretimleri sırasında ihtiyaç duydukları makinelerin tanıtılacağı etkinlikler, 11 köyde 13 gün boyunca sürecek.

Koop Zirai Levazım, Makine ve Gıda Pazarlama Kooperatifi Ltd’den yapılan açıklamaya göre, yarın başlayacak etkinlik boyunca, çiftçi ve hayvan üreticilerinin ilgisini çekecek her türlü alet ve ekipman köy meydanında sergilenecek.

TARLA GÜNLERİ

Tanıtım etkinliklerini iki farklı konseptte gerçekleştireceği belirtilen şirket, bu geziler boyunca bir takım alet ve ekipmanları arazilerde de kullanımını sağlayarak, tarla günleri etkinliğine de çevirecek.

Ekinlik çerçevesinde sergilenecek alet ve makineler kapsamında traktörler, tırmıklar, kumluklar, çapalar, ekim makineleri, hasat makineleri, yemleme vagonları, gübre dağıtma vagonları, hasat harman makineleri, süt sağım makine ve ekipmanları, gübre, tohum ve ilaçlar, küçük bahçe çapaları dahil birçok farklı çeşit ürün üreticilere tanıtılacak.

Bu kapsamda birinci elden bilgi alacak olan üreticiler, 13 gün boyunca 11 köyde sergilenecek ürünleri köylerinden çıkmadan yerinde tanıma fırsatı bulabilecekler.

PROGRAM

Koop Zirai Levazım'ın tarla günleri etkinlikleri yarın ve salı günü Yılmazköy'de; 9-10 Eylül'de Geçitkale'de, 11-12 Eylül'de İnönü ve Vadili'de yapılacak.

Tanıtım günleri ise 13 Eylül'de Mehmetçik'te, 14 Eylül'de Dipkarpaz'da, 15 Eylül'de Yenierenköy'de, 16 Eylül'de İskele'de, 17 Eylül'de Beyarmudu'nda, 18 Eylül'de Akdoğan'da ve 19 Eylül'de ise Güzelyurt'taki yer alacak.

Tüm etkinlikler 10.00-22.00 saatleri arasında düzenlenecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.