1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KOP BAŞKANINA İSRAİL – FİLİSTİN GÖREVİ
KOP BAŞKANINA İSRAİL – FİLİSTİN GÖREVİ

KOP BAŞKANINA İSRAİL – FİLİSTİN GÖREVİ

KOP Başkanına İsrail – Filistin görevi

A+A-

FIFA Başkanı Sepp Blatter, İsrail ile Filistin futbol federasyonları arasında yaşanan sorunları çözme adına Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) başkanı Kostakis Koutsokoumnis’e arabuluculuk görevi verdi.

FIFA Başkanı Sepp Blatter, İsrail ile Filistin futbol federasyonları arasında yaşanan sorunları çözme adına Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) başkanı Kostakis Koutsokoumnis’e arabuluculuk görevi verdi. Başkan Blatter’in Koutsokoumnis’e verdiği görev doğrultusunda her iki federasyon ile ayda bir olacak şekilde görüşmeler yapılacak ve çözüm önerileri üzerinde ortak nokta aranacak.

Temaslar başlatacak
KOP resmi internet sitesinden yapılan açıklamada FIFA Başkanı Sepp Blatter’in KOP Başkanı Kostakis Koutsokoumnis’e önemli bir görev verildiği duyuruldu. Bu doğrultuda Koutsokoumnis, İsrail ile Filistin futbol federasyonları arasındaki problemlerin çözümü konusunda temaslar başlatılması yönünde görev aldı. İsrail ile Filistin futbol federasyonları arasındaki sorunun çözümü konusunda üstlenilen görev “Onur verici” olarak nitelendirildi.

Ayda bir kez görüşülecek
KOP Başkanı Koutsokoumnis her iki federasyon yetkilileri ile 2014 yılı sonuna kadar ayda bir kez olmak üzere görüşmeler gerçekleştirecek. Filistin Futbol Federasyonu yetkilileri ile ilk görüşmenin bugün, İsrail Futbol Federasyonu yetkilileri ile yarın yapılacağı duyuruldu.

YENİDÜZEN
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.