1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KOP, BUGÜN RUM TARAFINDA
KOP, BUGÜN RUM TARAFINDA

KOP, BUGÜN RUM TARAFINDA

Rum tarafındaki futbol kulüplerinin, bugün KOP ile istişarede bulunacakları haber verildi.

A+A-

Rum tarafındaki futbol kulüplerinin, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun  (KTFF) Rum Futbol Federasyonu’na  (KOP) “entegre” olması için imzalanan anlaşma konusunda, bugün KOP ile istişarede bulunacakları haber verildi.

Politis gazetesinin spor ekinde yer alan habere göre, KOP ile futbol kulüplerinin görüşmesi, bugün öğleden sonra 17,30’da, Limasol’daki “Le Meridien” otelinde gerçekleşecek.

Futbol kulüplerinin, federasyondan görüşmede hazır bulunmaları için davet aldıklarını ve konu hakkında bilgilendirilmelerinin ardından, görüşlerini ortaya koyacaklarını kaydeden gazete, görüşmeye katılacak olan futbol kulüplerinin başkanları ve diğer yetkililerinin görüşlerini belirteceklerini ancak anlaşmanın onaylanması için bir oylama yapılıp yapılmayacağının henüz netlik kazanmadığını ifade etti.

Bugünkü görüşmenin oldukça önemli olduğuna da dikkati çeken gazete, görüşmede kulüpler arasındaki ruh halinin de büyük ölçüde ortaya çıkacağını anlattı.

Gazete, imzalanan anlaşma konusunda, Rum futbol kulüpleri arasındaki ruh halinin şu ana kadar pozitif göründüğünü de ekledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.