1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÖR ETTİ!
KÖR ETTİ!

KÖR ETTİ!

Mahkeme karıştı!

A+A-

Av tüfeği ile ateş açarak, Tahir Cesurer’in sağ gözünü kaybetmesine yol açan davanın sanığı Ulaş Türe’ye 4 yıl hapislik verildi, baygınlık geçiren annesi hastaneye kaldırıldı

Melin DOBRAN

Girne’ye bağlı Tepebaşı’nda, 5 Nisan 2015 tarihinde, av tüfeği ile ateş açtığı Tahir Cesurer’in ağır yaralanıp sağ gözünü kaybetmesine neden olan Ulaş Türe hakkındaki dava dün karara bağlandı. Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanık 4 yıl hapis cezasına çarptırılırken, kararın ardından ise Türe ailesi ile Cesurer ailesi arasında arbede yaşandı.

Tepebaşı’nda meydana gelen olayda sanık Türe’nin 104 miligram alkol tesiri altında, 5 Nisan 2015 günü saat 06.00 sıralarında av tüfeği ile bir el havaya ateş ettikten sonra Arif Kimyalar ve Tahir Cesurer’in içinde bulunduğu GL 660 plakalı araca iki el ateş etmiş, olayda Tahir Cesurer’in sağ gözünden ciddi şekilde yaralanmıştı. 

 

Cesurer sağ gözünü kaybetmişti

Türkiye’de ameliyat edilen Cesurer, sağ gözünü kaybetmişti. Meydana gelen olayın ardından yargılanan sanığın cezası dün belli oldu. “Ağır Yaralama”, “Yaralama Kastıyla Ateşli Silah Bulundurma”, “Kanunsuz Patlayıcı Madde Tasarrufu ve Taşıma”, “Sarhoşluk” ve “Meskun Mahalde Ateş Açma” suçlarından yargılanan sanık 4 yıl hapse mahkum edildi.

 

Aileler adliyede birbirine girdi

Kararın ardından ise Türe ailesi ile Cesurer ailesi arasında arbede yaşandı. Cezayı az bulan Cesurer’in yakınları isyan ederken, sanık Türe’nin duruşma sonrası polis aracına götürülürken Cesurer’in yakınlarını tehdit etmesi ortamı daha da gerdi. Aileler birbirine girerken, Türe’nin annesi fenalaşarak Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırıldı. Ailelerin daha sonra birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.