1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KORKU VE PANİK
KORKU VE PANİK

KORKU VE PANİK

Boğulma tehlikesi geçirdi

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’nın Bedi’s Plajı’nda dün akşam saatlerinde korku dolu dakikalar yaşandı. Elde edilen bilgilere göre 25 yaşındaki Ali Akyerli ile 5 yaşındaki Zeynep Elma, plajın 2 ayrı bölgende boğulma tehlikesi yaşadı. Arkadaşları ile birlikte alkol aldıktan sonra denize giren 25 yaşındaki Ali Akyerli, saat 18.30 sıralarında, suyun üzerinde yüzüstü bir şekilde hareketsiz olarak farkedildi. Vatandaşlar tarafından kıyıya çıkarılan Akyerli için olay yerine ambulans istendi.

10 metre ilerden çığlık sesleri geldi

Ali Akyerli ile ilgilenen vatandaşlar, sadece birkaç dakika sonra aynı plajda 10 metre ileriden gelen çığlık sesleri ile bir kez daha harekete geçti. Aynı plajda boğulma tehlikesi geçiren 5 yaşındaki Zeynep Elma da vatandaşlar tarafından kıyıya çıkarıldı. Ali Akyerli ile minik Zeynep, olay yerine çağrılan ambulanslarla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Minik Zeynep Lefkoşa’ya sevk edildi

Zeynep Elma, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk yardım tedavisinin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Minik Zeynep’in şuurunun açıldığı öğrenilirken, Ali Akyerli’nin tedavisine Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde devam ediliyor. Her iki şahsın da hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polisin olay ile ilgili soruşturması sürüyor.

Diyalog

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.