1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KORKU VE PANİK YAŞANDI
KORKU VE PANİK YAŞANDI

KORKU VE PANİK YAŞANDI

Korku ve panik yaşandı

A+A-

Gazimağusa’daki bir evde elektrik kontağından çıkan yangında ev sakinleri, yoğun dumandan etkilendi, mutfaktaki birçok eşya kullanılmaz hale geldi

Sedef BOŞNAK

Gazimağusa’nınVeyselliler Bölgesi’nde bulunan bir evin üzerine inşa edilmiş Ahmet Can’a ait ikametgâhta, elektrik kontağı sonucu çıkan yangın, korku ve panik yaşattı.

Su sebili prizinin alev alması sonucu kısa sürede büyüyen yangın, saat 10.30’da çıktı. Alevleri gören mahalle sakinleri Gazimağusa İtfaiye ekiplerini arayarak, yardım istedi. İhbarı alan Gazimağusa İtfaiye ekibi, iki aracıyla olay yerine geldi. Yangına müdahale eden ekipler, yoğun çaba sonucu, alevler içerisinde kalan evi tamamen yanmaktan kurtardı.

Ev sakini Hüseyin Can (31) ve Mustafa Doğan (38) yangın sonucu evi kaplayan yoğun dumandan etkilendi ve olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi edildi. Hüseyin Can ve Mustafa Doğan’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Konu evin mutfak bölümünde çıkan yangında, çok sayıda mutfak eşyası yanarak kullanılmaz hale gelirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.