1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KORKUNÇ KAZA!
KORKUNÇ KAZA!

KORKUNÇ KAZA!

Karpaz anayolunda... 3’ü küçük çocuk 7 kişi yaralandı!

A+A-

 

Karpaz anayolunun Ziyamet dörtyol kavşağında dün sabah 01.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, 3’ü küçük çocuk 7 kişi yaralandı.

Detay Gazetesi'nin haberine göre Karpaz anayolunun Ziyamet dörtyol kavşağında dün sabah 01.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, 3’ü küçük çocuk 7 kişi yaralandı.

Kaza, Türkiye’den önceki gün ülkeye gelen 51 yaşındaki Oktay Çelik’in, kullanımındaki ZKT 559 plakalı araçla yanlış şeritte seyrederken, karşı şeritte ilerleyen Şefik Nurçin (38) yönetimindeki JU 972 plakalı araca çarpması sonucu meydana geldi.

İki aracın yüz tüze çarpıştığı kazada Oktay Çelik ve yanında yolcu olarak bulunan Nevin Yazıcı (47) ile karşı araçtaki Şefik Nurçin, eşi Ayten Nurçin (35), 7 yaşındaki Aras Nurçin, 2.5 yaşındaki Enes Nurçin ve Arda Baykut yaralanarak, olay yerine gelen ambulanslarla Gazimagusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Bu arada, bölgede aynı saatlerde başka vukuatların bulunması nedeniyle polis ekibinin kaza yerine geç gelmesi, vatandaşların tepkisine neden olurken, Ziyamet Karakolu’nun yetersiz polis memuru sorunu da yeniden gündeme geldi.

Trafiğin bir süre aksamasına neden olan kazada polis ekipleri gelene kadar trafik akışını vatandaşlar sağlamaya çalıştı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.