1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KORKUNÇ KAZADA ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ
KORKUNÇ KAZADA ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

KORKUNÇ KAZADA ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

KORKUNÇ KAZADA ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

A+A-

Tatlısu-Erenköy yolu üzerinde iki aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen kazada her iki araçta bulunan beş kişi yaralandı.

Suna ERDEN

Tatlısu-Erenköy yolu üzerinde iki aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen kazada her iki araçta bulunan beş kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, Mahmut Kamber, Aleyna Kamber, Cemal Akkunt ve Tijen Akkunt’un Gazimağusa Devlet Hastanesinde, Nerime Kamber’in ise Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındığı öğrenildi.

BEŞ KİŞİ YARALANDI

Tatlısu-Erenköy yolu üzerinde saat 18.40 sıralarında meydana gelen kaza, Girne’den gelen İbrahim Demirok yönetimindeki EB 101 plakalı aracın direksiyon hâkimiyetini kaybedip, orta refüje çarpıp yolun karşısına geçmesi ve o esnada karşı yönden gelen Mahmut Kamber yönetimindeki HN 417 plakalı araç ile yüz yüze çarpışması sonucu gerçekleşti.

Kaza sonucu HN 417 aracın sürücüsü Mahmut Kamber ile aynı araçta bulunan Nerime Kamber, Aleyna Kamber ile EB 101 plakalı araçta bulunan Cemal ve Tijen Akkunt yaralandı. Mahmut Kamber, Aleyna Kamber, Cemal Akkunt ve Tijen Akkunt’un Gazimağusa Devlet Hastanesinde, Nerime Kamber’in ise Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındığı öğrenildi.

StarKıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum