1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KORKUNÇ OLAYIN ARKASINDAN CİNSEL FANTAZİ ÇIKTI!
KORKUNÇ OLAYIN ARKASINDAN CİNSEL FANTAZİ ÇIKTI!

KORKUNÇ OLAYIN ARKASINDAN CİNSEL FANTAZİ ÇIKTI!

Korkunç olayın arkasından cinsel fantazi çıktı!

A+A-

Yetişkin filmlerinin yıldızı olarak bilinen Christy Mack’in dövüş sanatları uzmanı erkek arkadaşı tarafından öldüresiye dövülmesiyle ilgili görülen cinayete teşebbüs davasında, “erkek gibi tecavüz fantazisi” dinlenecek.

 

Erotik film yıldızı Christy Mack 2014 yılında dövüş sanatları uzmanı olan eski erkek arkadaşı Jonathan Koppenhaver tarafından öldüresiye dövüldü. 

"Savaş makinesi" lakaplı 35 yaşındaki Koppenhaver ABD’nin Las Vegas kentinde gerçekleşen olayın ardından genç kadını 18 kırık kemik, kırık bir burun, dökülmüş dişler ve karaciğeri yırtılmış halde bıraktı.

Erkek arkadaşının öldüresiye dövdüğü Christy Mack olaydan önce tecavüz fantazisi hakkında tartıştıklarını söyledi. Genç kadının iddiasına göre erkek arkadaşının kendisine erkek gibi tecevüz etmesini fantazisini paylaşması üzerine kendisine saldırdığını iddia etti.

25 yaşındaki genç kadın gerçek bir tecavüzü asla istemediğini söyledi. ABD’de olay yaratan cinayete teşebbüs davasında mahkeme her iki tarafın jüriye söz konusu  tecavüz fantazisiyle ilgili aralarında gerçekte neler yaşandığını anlatmalarına karar verdi. Taraflar şimdi karşılıklı konuşacak.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.