1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KORKUSU ECELİ OLDU...
KORKUSU ECELİ OLDU...

KORKUSU ECELİ OLDU...

Yoğun bakımda hayatını kaybetti...

A+A-

 

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Müfettiş Muavini Durmuş Aydın bulguları aktardı. Aydın, huzurda bulunan zanlı Serdal Urhan’ın 7 Ağustos tarihinde, saat 23.00 sıralarında, Gönyeli’de Anamurlu Kurt Ali Sokak üzerinde bulunan ikametgâhlarında eşi Nilgün Urhan ile telefonuna gelen mesajdan dolayı tartıştıkları sırada, adı edileni darp edip telefonunu kırdığını söyledi. Zanlının kendisinden korkarak balkona kaçan eşinin peşinden gittiğini ve balkon kapısını kırdığını ifade eden Aydın, eşinin korkarak komşunun balkonuna geçmeye çalıştığı sırada düştüğünü ve olayın akabinde yoğun bakımda hayatını kaybettiğini kaydetti.

Müfettiş Muavini Aydın zanlı aleyhinde adam öldürme suçundan tahkikat başlatıldığını belirterek, soruşturmanın ciddi ve geniş kapsamlı olarak devam ettiğini, bu bağlamda zanlının 5 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar, huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 5 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.