1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KORKUTAN KAZA!
KORKUTAN KAZA!

KORKUTAN KAZA!

KORKUTAN KAZA!

A+A-
İskele’ye bağlı Kumyalı Köyü’nün girişinde dün saat 16.30 sıralarında, bir anlık dikkatsizlik sonucu gerçekleşen trafik kazasında, 20 yaşındaki Elmaziye Gündeş isimli sürücü ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. Anayolun savaş alanına çeviren ve can pazarının yaşandığı kaza, İskele’den Dipkarpaz’a doğru seyreden Elmaziye  Gündeş isimli sürücünün yönetimindeki KD 796 plakalı araç ile tali yoldan durmadan anayola çıkan Ahmet Aras yönetimindeki HS 127 pkalalı van aracın çarpışması sonucu oldu.
 
Özellikle salon aracın hurdaya dönüştüğü kaza sonucunda 4 kişi yaralandı. 

 

 

İç kanama şüphesi ile Lefkoşa’ya gönderildi
Kaza sonucunda KD 796 plakalı aracın sürücüsü Elmaziye Gündeş  ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Ömer Yıldız ile 16 yaşındaki Yılmaz Amin ve HS 127 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 16 yaşındaki Oğuzcan Aras yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Elmaziye Gündeş, iç kanama şüphesi ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralılardan Ömer Yıldız ise Gazimağusa Devlet Hastanesi cerrahi servisinde tedavi altına alındı. Diğer iki yaralıda acil servisteki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Lefkoşa’ya kaldırılan Elmaziye Gündeş’in hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

 

 

Sürat ve bir anlık panik
Polisten alınan bilgiye göre van araç ve salon aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası saat 16.30 sıralarında Kumyalı köy girişi yakınlarında oldu. İskele Dipkarpaz istikametinde  KD 796 plakalı aracı ile seyreden Elmaziye  Gündeş isimli bayan sürücü, tali yoldan çıkış yapan Ahmet Aras yönetimindeki HS 127 pkalalı aracı görmesi ile frene bastı. Yaklaşık 15 metre kadar yolda kayan salon araç, önünü tıkayan HS 127 plakalı van araçla çarpıştı.
 
Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.