1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÖŞKER'DEN İYİ HABER
KÖŞKER'DEN İYİ HABER

KÖŞKER'DEN İYİ HABER

KÖŞKER'DEN İYİ HABER

A+A-

Kurban Bayramı’nın ilk günü geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu genel vücut travması geçiren 18 yaşındaki Mustafa Köşker, iyleşiyor. Önceki gece yönetimindeki salon araç ile Akdoğan-Yiğitler yolunda bir anlık dikkatsizliği sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybederek takla atan Köşker, ağır yaralanırken, araçta yolcu olarak bulunan 20 yaşındaki Yağmur Yıldız kazayı hafif sıyrıklarla atlatmıştı.

Defalarca takla atarak tarlaya savruldu

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre kaza önceki gece saat 23.00 sıralarında Akdoğan-Yiğitler yolunda meydana geldi. Mustafa Köşker yönetimindeki LA 985 plakalı salon aracın direksiyon hâkimiyetini kaybederek, yolun solundaki toprak yığınına çarpması sonucu savrularak takla attıktan sonra tarla içerisinde durabildi.

Kazanın ardından ağır yaralanan Mustafa Köşker, ambulansla önce Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne, ardından da Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gözlerini Açtı

Edinilen bilgiye göre geçirmiş olduğu kazanın ardından, Köşker’in kafatasında ve göğüs kafesinde ciddi kırıklar meydana geldi. Genel vücut travması geçiren Mustafa Köşker, yoğun bakıma kaldırılmıştı. Mustafa Köşker bugün gözlerini açtı. Bu iyi haberi ise sevenleri Facebook üzerinden duyurdu.

12049898591537859097n.jpg

4f54d54fd4fd7.jpg

Araba hurda yığınına döndü

Mustafa Köşker’in kullandığı LA 985 plakalı salon araç kazanın ardından hurda yığınına döndü. Araba Meriç Karakolu’nun park yerine çekildi.
Gaziköy’de ise vatandaş kendi yarasını kendi sardı

Gaziköy de ise yolun tamir edilmesiyle ilgili yetkililerden ümidini kesen bölge halkı kendi yarasını kendisi sardı. Yaklaşık bir hafta önce meydana gelen ve iki kişinin ağır yaralandığı kazadaki yol ortasındaki çukur vatandaşlar tarafından dökülerek kapatıldı.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.