1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KOSOVA’NIN HİTLER’İ TEPKİ ÇEKİYOR
KOSOVA’NIN HİTLER’İ TEPKİ ÇEKİYOR

KOSOVA’NIN HİTLER’İ TEPKİ ÇEKİYOR

KOSOVA’NIN HİTLER’İ TEPKİ ÇEKİYOR

A+A-

Hitler'e benzerliğini işinin bir parçası haline getiren adam, turistlerle fotoğraf çektirerek hayatını kazanıyor. Kosovalı adam, Hitler’i şirin bir fügür gibi gösterdiği için tepkilerin de hedefi oluyor.

 

Adolf Hitler’e olan benzerliği ile dikkat çeken ve NAZİ liderine benzediği için gurur duyduğunu açıklayan Kosovalı adam, turistler ile fotoğraf çektirerek hayatını kazanıyor.

Kente gelen turistlerle 60 dolar karşılığında fotoğraf çektiren Emin Djinovci, iktidarı döneminde milyonlarca insanı katleden Hitler’i şirin bir fügür gibi gösterdiği için tepkilerin de hedefi oluyor. 

Kosova’da yaşayan Emin Djinovci inandırıcılığını artırmak için gittiği her yere Hitler’in kitabı Kavgam’ı da götürüyor. Bölgedeki turistlerin ilgisini çeken Djinovci, eleştirilerilerden de nasibini alıyor.

1999’da savaşmak için Almanya’dan Kosova’ya dönen Djinovci, Hitler’i sevdiğini belirtmekten çekinmiyor.  49 yaşındaki adam tepkilerin ardından ülke medyasına yaptığı açıklamada “Hitler’e benzemekten gurur duyuyorum. Ben de onun gibi düşmanlarımla savaştım”  ifadelerini kullandı.

ntv

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.