1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÖTÜ KADER
KÖTÜ KADER

KÖTÜ KADER

Kötü kader

A+A-

Eşi ve 2 çocuğuna daha iyi bir gelecek sağlamak için Kuzey Kıbrıs’a gelen 35 yaşındaki Pakistan uyruklu Aamer Aslam, kalbine yenildi

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa dün acı bir haber ile sarsıldı. Pakistan’da eşi ve 2 evladını bırakarak 4 yıl önce  ülkemize öğrenim görmeye gelen, aynı zamanda bir inşaat şirketinde de çalışarak ailesine para gönderen 35 yaşındaki Aamer Aslam dün kalmakta olduğu apartman dairesinde aniden fenalaşarak yaşamını yitirdi.

Elde edilen bilgilere  göre dün saat 17.00 sıralarında çalışmakta olduğu inşaattan ikamet ettiği Özyahyalar isimli apartmanın 16 numaralı dairesine gelen Aslam, duşunu aldıktan sonra koltuğun üzerinde istirahat ettiği saat 18.30 sıralarında fenalaştı. İş arkadaşlarının 112 acil servisi araması ile kısa sürede olay yerine gelen ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Aslam, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Kalp krizinden öldüğü tahmin ediliyor
Eşi ve 2 çocuğuna kavuşacağı günün özlemini çekerken talihsiz bir şekilde yaşama veda eden Aslam’ın kesin ölüm nedeni bugün yapılacak olan otopsinin ardından belirlenecek. Aslam’ın kalp krizinden öldüğü tahmin ediliyor. Talihsiz adamın cenazesinin otopsinin ardından memleketine gönderilmesi bekleniyor.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.