1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KOVADA 20 GRAM UYUŞTURUCU BULUNDU
KOVADA 20 GRAM UYUŞTURUCU BULUNDU

KOVADA 20 GRAM UYUŞTURUCU BULUNDU

Kovada 20 gram uyuşturucu bulundu

A+A-
Hüseyin ÇİÇEK
 
Gazimağusa’da, Narkotik Şube ekipleri önceki gün aldığı bir ihbarla operasyon yaptığı Hüseyin Erseyis’in evinde 27 gram ağırlığında “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde ele geçirdi. 
Hüseyin Erseyis isimli zanlı tutuklanarak dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis çavuşu Fatih Kaleci, 19 Mayıs 2015 tarihinde aldıkları bir ihbar ile zanlının evine operasyon düzenlediklerini söyledi. 
Zanlı üzerinde yapılan aramada, şeffaf naylon içerisinde 7 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde bulduklarını anlatan Kaleci, evin tuvalet kısmında kova içerisinde, beyaz bir poşete saklanmış halde 20 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde bulduklarını ifade etti.
Evde öğütücü ve hassas terazide bulundu
Ayrıca ev içerisinde içerisinde uyuşturucu kalıntısı olan 1 adet öğütücü ile uyuşturucu tartımında kullanılan hassas terazi bulduklarını belirten Kaleci, soruşturmanın henüz yeni başladığını ve alınacak olan birçok ifadenin olduğunu öne sürerek zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Ayşe Kaymak bu süreyi 2 gün ile sınırlandırdı. Zanlı avukatı Batur Sağlamer’in de itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.