1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÖY HALKI YASTA
KÖY HALKI YASTA

KÖY HALKI YASTA

Yeşilköy sakini 51 yaşındaki Huriye Bengi, ölü olarak bulundu

A+A-

Yeşilköy’de ölü olarak bulunan 51 yaşındaki Huriye Bengi, ailesini ve bölge halkını yasa boğdu. Evden saman çuvallamak için sabah erken saatte ayrılan Bengi’nin acı haberi saat 08.30’da duyuldu. Evli ve iki erkek çocuk annesi Bengi’nin intihar ettiği bildirildi. “İntihar etmesine hiçbir sebep yoktu” diyen ailesi ve köy halkı, Bengi’nin ölümüne inanmakta güçlük çekti. Hayriye Bengi’nin, iki hafta önce oğlu Can’ı evlendirdiği bildirildi. Bengi, Yeşilköy’de sevilen sayılan ve neşeli birisi olarak tanınıyordu.

Polis yetkilileri olay yerinde
Yeşilköy dışında bulunan arazide meydana gelen talihsiz olayla ilgili olarak polis soruşturma başlattı. Olay yerine İskele Polis Müdür Vekili İbrahim Ulusoy, İskele Adli Şube Amiri Hüseyin Özoğlu, İskele Adli Şube Amir Vekili Revvan Kaçar, Ziyamet Karakol Amiri Ceyhan Paşa geldi. Polis, bölgede geniş çaplı inceleme yaptı.

Naaş önce evine götürüldü
Huriye Bengi, dün ikindi namazının ardından Yeşilköy Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Defin öncesi Bengi’nin naaşı evine götürüldü. Benginin eşi, çocukları, kardeşleri, kız kardeşlerinin cenaze töreni esnasında ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Cenaze törenine İskele Kaymakamı Bünyamin Merhametsiz, Yenierenköy Belediye Başkanı Özay Öykün ve tüm sevenleri katıldı.

(KIBRIS)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.