1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÖYLÜLER TELAŞA KAPILDI
KÖYLÜLER TELAŞA KAPILDI

KÖYLÜLER TELAŞA KAPILDI

Altınova girişinde bulunan boş tarlalarda çıkan yangında 200 dönüm anız yandı

A+A-

İskele’ye bağlı Altınova köyünde dün gece saat 22.30’da çıkan yangında ilk belirlemelere göre yaklaşık 200 dönüm anız yandı.

Rüzgârın etkisiyle büyük bir alana çok kısa sürede yayılan yangın, görenlerin büyük korku yaşamasına neden olurken, Gazimağusa, Yeşilköy ve Geçitkale İtfaiyesi’ni alarma geçirdi.
Altınova köy girişinde Anfora Alışveriş Merkezi’nin karşı istikametinde saat 22.30’da çıkan yangın, bugünün ilk saatlerinde kontrol altına alınabildi.

Yangının yol kenarına atılan izmaritten dolayı çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, yangının kesin çıkış nedeninin ancak bugün, gün ışığında belirlenebileceği öğrenildi.
Bölgede bulunan su tankerlerinin ve köylülerin kullandığı traktörlerle yaklaşık bir buçuk saatte kontrol altına alınabilen yangınla ilgili itfaiye ekipleri, gazetemiz yayına hazırlandığı sırada soğutma işlemleri yapıyordu.

Altınovalıların büyük korku yaşamasına ve evlerinden çıkıp olayın yaşandığı bölgeye koşmalarına neden olan yangınla ilgili olarak İskele Polis Müdürlüğü Adli Şube ekiplerinin soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.