1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KREDİ KARTLARINDA YENİ DÖNEM GELİYOR!
KREDİ KARTLARINDA YENİ DÖNEM GELİYOR!

KREDİ KARTLARINDA YENİ DÖNEM GELİYOR!

KREDİ KARTLARINDA YENİ DÖNEM GELİYOR!

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde  Banka Kartları ve Kredi Kartları Yasa Tasarısı”nı görüşmeye devam etti.

Cumhuriyet Meclisi Başkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, CTP-BG Milletvekili Birikim Özgür başkanlığında toplanan komite çalışmalarını bir sonraki toplantıda sürdürecek.

Toplantıya, UBP Milletvekilleri Ersin Tatar ve İzlem Gürçağ, CTP-BG Milletvekilleri Armağan Candan ve Ömer S.Kalyoncu, DP-UG Milletvekili Hasan Taçoy katıldı.

Tasarıyla, “Ülke ekonomisinin gerekli kıldığı para ve kredi politikaları çerçevesinde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Banka Kartları ve Kredi Kartlarının çıkarılması, kullanılmasına ilişkin usul ve esaslar, üye işyeri ile yapılacak anlaşmaların şekil ve usul esaslarının, mevcut verilmiş banka kartları ve kredi kartlarına yeni getirilmiş olan kuralların ne şekilde uygulanacağının, kredi kartlarının gecikme faiz oranları ve akdi faiz oranlarının Merkez Bankası tarafından ne şekilde belirleneceğinin düzenlenmesi” amaçlanıyor.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.