1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KRİTİK GÖRÜŞME!
KRİTİK GÖRÜŞME!

KRİTİK GÖRÜŞME!

Ertuğruloğlu’nu arabası Saray’ın otoparkına park edilmiş vaziyetteyken, görüşmenin içeriği ise akıllarda soru işareti bıraktı.. Geçtiğimiz yıllarda Eroğlu’nu sert bir şekilde eleştiren Ertuğruloğlu

A+A-

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun karşısına aday çıkarak onu sert dille eleştiren UBP Lefkoşa Milletvekili Tahsin Ertuğruloğlu dün saat 14.00’te Cumhurbaşkanlığı’nda, Cumhurbaşkanı Eroğlu ile yaklaşık 3 saati aşkın bir süreyle görüştü.


Ertuğruloğlu’nu arabası Saray’ın otoparkına park edilmiş vaziyetteyken, görüşmenin içeriği ise akıllarda soru işareti bıraktı.

 

Cumhurbaşkanlığı’nda dün ortak metin konusunda yoğun diplomasi trafiği yaşanırken, Saray’da Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu sürpriz bir isimle yaklaşık üç saati aşkın bir görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Eroğlu’nun karşısına aday çıkarak onu sert bir şekilde eleştiren UBP Lefkoşa Milletvekili Tahsin Ertuğruloğlu dün saat 14.00’te Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile görüştü. Saray’daki sürpriz görüşme ise Ertuğruloğlu’na ait aracın Saray’a ait otoparkta park edilmesi sonucu anlaşılırken, üç saati aşkın sürpriz görüşmede neler konuşulduğu da merak konusu oldu.

Ertuğruloğlu’ndan cevap yok

Öte yandan görüşmenin içeriği hakkında bilgi edinmek için telefonla aradığımız UBP Lefkoşa Milletvekili Tahsin Ertuğruloğlu telefonlara yanıt vermedi. Siyasi kulisler ise bu sürpriz görüşmenin içeriğini merak ettiğini söyledi. 

Ertuğruloğlu neler söylemişti?
UBP Lefkoşa Milletvekili Ertuğruloğlu, 2010 yılı Cumhurbaşkanlığı seçiminde Eroğlu’nun karşısına rakip çıkarak sert eleştirilerde bulunmuştu. Ertuğruloğlu Cumhurbaşkanı Eroğlu’nu işte bu sözlerle eleştirmişti: “Ben ‘mal varlığını açıkla’ denecek en son kişiyim. Siyasetten kazanmadığım gibi, maddi manevi çok bedeller ödedim.

Ben açıklarım ama esas Eroğlu açıklasın. Yıllar yılı Denktaş’tan şikâyetçi oldu, ama kötü bir talebe oldu kendisi. Denktaş’tan şikâyetçi olan Eroğlu şimdi 10 mislini yaptı. Şikâyetçi olduğu kısımları aldı, iyi yönlerini almadı. İyi bir talebe olamadı. UBP, Eroğlu hanedanlığında yıllardır yönetildi.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.