1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘KRİZ FENA VURDU’
‘KRİZ FENA VURDU’

‘KRİZ FENA VURDU’

‘Kriz fena vurdu’

A+A-

Lefkoşa’daki Reis Süper Market’e giden Kıvanç Beren adındaki vatandaş, sepetin içini bir güzel doldurdu...

Sebzeden, meyveye, sütten, yoğurda kadar canının çektiklerini aldı ve kasaya ödeme yapmadan hızlı bir şekilde marketin çıkış kapısına yöneldi. Market görevlileri olayı güvenlik kamerasından fark ederek, zanlının önünü kesti.

Daha sonra yapılan hesaplamaya göre zanlı Kıvanç Beren’in bin 479 TL ödemesi gerektiği bildirildi.

Cebinde parası olmayan zanlı, polis tarafından gözaltına alınarak gün mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada zanlının 16 Haziran saat 19.35 sıralarında Küçük Kaymaklı bölgesinde faaliyet gösteren Reis Süper Market isimli işyerinden çeşitli yiyecek ve içecekler alıp kasaya ödemesi gereken bin 479 TL’yi ödemeden çıkmak üzereyken güvenlik görevlileri tarafından fark edildiği açıklandı. Polise yapılan şikâyet üzerine zanlının gözaltına alındığını belirten polis, markete ait güvenlik kameralarının incelenmek üzere alındığını söyledi.

Şartlı serbest bırakıldı

Zanlı hakkında hırsızlık suçlaması ile başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, davasında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, zanlıyı yurtdışına çıkış yasağı ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek imza atması şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Mahkemeye giriş ve çıkışta üzgün olduğu görülen zanlı Kıvanç Beren, fotoğrafını çeken gazeteciye parasızlıktan yakındı ve krizin fena vurduğunu söyledi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.