1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KTAMS'TAN GREV KARARI
KTAMS'TAN GREV KARARI

KTAMS'TAN GREV KARARI

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası, yarın tüm ada genelinde 09.00- 12.00 saatleri arasında Türkiye halkları ve emekçileriyle dayanışma adına grev yapma kararı aldı. KTAMS Başkanı Ahmet Kaplan imzası ile yapılan açıklama şöyle:

A+A-

Gezi parkı ile dayanışma grevi

15 Haziran 2013 tarihinde İstanbul'da kadın, çocuk, yaşlı demeden AKP'nin emriyle polis halkın üzerine copla, kimyasal ve tazyikli suyla saldırmıştır. Yaralılara tıbbi müdahaleye izin verilmemiştir. Gazetecilerin görevlerini yapması engellenmiştir. Otellere, kafelere sığınan yaralıların bulunduğu yerlere gaz bombası atılmıştır. Bunun adı baskıcı, tahakkümcülük ve otoriterliktir.
Bu çerçevede sendikamız KTAMS 17 Haziran 2013 Pazartesi (yarın) tüm ada genelinde 09.00- 12.00 saatleri arasında Türkiye Halkları ve emekçileriyle dayanışma adına grev yapma kararı almıştır.

Tüm siyasi partilerimizi, aydınlarımızı ve gençlerimizi her görüşten yurttaşımızı Türkiye'de yaşanan hak ihlallerini, akıl almaz şiddetteki baskıları kınamak amacıyla sesini yükseltmeye ve 17 Haziran 2013 Pazartesi saat 10.00’da sendikamız KTAMS önünden Türkiye Cumhuriyeti Elçiliği önüne yapacağımız yürüyüşe katılmaya davet ediyoruz.

Ahmet Kaptan
    Başkan

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.